Οι πρώτες δηλώσεις του Κασσελάκη μετά τη νίκη του: "Θα τα αλλάξουμε όλα μαζί..."

Οι πρώτες δηλώσεις του Κασσελάκη μετά τη νίκη του:  "Θα τα αλλάξουμε όλα μαζί..."

Την Κυριακή 24/9 όσοι στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ οδηγήθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και η καταμέτρηση λίγο πριν τις 11:10 ανακοινώθηκε το 75% της καταμέτρησης.

Ο πρόεδρος λοιπόν της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής ανακοίνωσε, πως ο Στέφανος Κασσελάκης απέσπασε το 56,69% των ψήφων και η Αχτσιόγλου το 43,41% με τον πρώτο να αναδεικνύεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες!

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ», ήταν το σύνθημα του!

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά, γίνεται το μέλλον», είπε αρχικά ο νέος πρόεδρος.

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα».

«Να θυμάσαι στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος», συμπλήρωσε.

Ποιος είναι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Tyler McBeth είναι ένας βέρος Αμερικανός, ο οποίος εγκατέλειψε τη ζωή στην Αμερική, για να σταθεί δίπλα στο σύντροφό του και νεοεκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν 35χρονο νοσοκόμο, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και στήριγμα του συζύγου του. Είναι πάντα μαζί με το Στέφανο Κασσελάκη και δεν τρομάζει η έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας. Από τα ρεπορτάζ, που έχουμε παρακολουθήσει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι αχώριστοι.

Από το πρωί που ξεκινάει η μέρα του Στέφανου και του Tyler, είναι συνέχεια μαζί. Μαζί για πρωινό, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στις γιορτές, μαζί στη βράβευση του Tyler στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν. Ακόμη και το βράδυ της πρώτης εκλογικής διαδικασίας για πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους είδαμε μαζί να πάνε, να παραλάβουν το φαγητό από το delivery.

Η οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη διατηρεί εξοχικό στις Σπέτσες και το ζευγάρι δεν παραλείπει να το επισκέπτεται τακτικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth επισκέπτονται συχνά το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού για τις εξορμήσεις τους.

πηγή www.youweekly.gr
25.9.2023
Καρπαθιακά Νέα