Μέχρι το Τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει υλοποιηθεί η καθαριότητα όλων των κοιμητηρίων της Καρπάθου

Μέχρι το Τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει υλοποιηθεί η καθαριότητα όλων των κοιμητηρίων της Καρπάθου

Ο Δήμαρχος Καρπάθου Ιωάννης Θεμ Νισύριος ως Πολιτικός Προϊστάμενος της υπηρεσίας προσπαθώντας να προγραμματίσει το λειτουργικό κομμάτι της εν όψει των εορτών του Πάσχα έδωσε εντολή στον Διοικητικό προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καλοπιστούν όλα τα κοιμητήρια σε όλες τις τοπικές κοινότητες προκειμένου να είναι και να καταστούν επισκέψιμα.

Ήδη η υπηρεσία καθαριότητας απέστειλε έγγραφο ενημέρωσης με ημερομηνία 5/3/2023 σε όλες τις τοπικές κοινότητες και στην Δημοτική ενότητα Ολύμπου προκειμένου να δηλώσουν αν επιθυμούν τον επικείμενο καθαρισμό των κοιμητηρίων διοικητικής τους ευθύνης.

Όλοι οι πάρεδροι των τοπικών κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Ολύμπου, όπως και ο Αντιδήμαρχος Βορείου Καρπάθου απάντησαν θετικά στην επιστολή που τους επιδόθηκε.

Ήδη το Τμήμα Περιβάλλοντος έχει προβεί στον καλοπισμό των κοιμητηρίων Μενετων, Πυλών, Όθους, Πηγαδίων και αύριο Βωλαδας,και σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα κοιμητήρια στις υπόλοιπες Τοπικές κοινότητες.

Υπολογίζετε ότι μέχρι το Τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει υλοποιηθεί η καθαριότητα όλων των κοιμητηρίων.

Θα δωθεί επίσης έμφαση στην καθαριότητα όλων των τοπικών κοινοτήτων στο μέγιστο δυνατό βαθμό εν όψει εορτών του Πάσχα , αλλά το έργο αυτό θεωρείται δύσκολο Ελλείψει προσωπικού αφού οι εργαζόμενοι 8μηνης διάρκειας (καθαριότητας)για την φετινή χρονιά δεν έχουν προσληφθεί ακόμη.

Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου

29.3.2023

Καρπαθιακά Νέα