Κάρπαθος: Πολύ προσοχή στον Επαρχιακό δρόμο του Αφιάρτη - Καθίζηση οδοστρώματος

Κάρπαθος: Πολύ προσοχή στον Επαρχιακό δρόμο του Αφιάρτη - Καθίζηση οδοστρώματος

Στον πολυσύχναστο επαρχιακό δρόμο για το αεροδρόμιο της Καρπάθου, λίγο μετά τη Σκάφη και το ιταλικό γεφύρι, σε ένα τεχνικό έργο υπάρχει σοβαρή καθίζηση του δρόμου σε δυο σημεία με αποτέλεσμα να κρύβει κινδύνους για τους οδηγούς και τα διερχόμενα οχήματα τους.

Η Έπαρχος Καρπάθου κ. Νικολαϊδου, όπως ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα, γνωρίζει καλά το πρόβλημα και σύντομα, πιθανόν ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, να ξεκινήσουν έργα σε εκείνο το σημείο για την αποκατάσταση του προβλήματος. Μάλιστα η Έπαρχος Καρπάθου τόνισε ότι έχουν καταγραφεί αρκετά σημεία του επαρχιακού δρόμου που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας και θα γίνουν αντίστοιχες παρεμβάσεις.

Σε ερώτηση των Καρπαθιακών Νέων για τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος, η κ. Νικολαϊδου μας απάντησε ότι η τεχνική υπηρεσία του Επαρχείου έχει προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους και είχαν αποφανθεί ότι ακριβώς μετά τα έργα στο γεφύρι της Άδειας Πυλών αυτό το σημείο ήταν το επόμενο που έχει προγραμματιστεί παρέμβαση.

Μέχρι λοιπόν την παρέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον δρόμο ειδικά σε εκείνο το σημείο πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί.

8.8.2023

Καρπαθιακά Νέα