Κοινότητα Αρκάσας: Με μηχανήματα του υπ. Δημάρχου Μιχ. Φελλουζή και του Γ. Χουβαρδά καθάρισε το πάρκινγκ από τα σκουπίδια

Κοινότητα Αρκάσας: Με μηχανήματα του υπ. Δημάρχου Μιχ. Φελλουζή και του Γ. Χουβαρδά καθάρισε το πάρκινγκ από τα σκουπίδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ & ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ PARKING ΤΗΣ ΑΡΚΑΣΑΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί,
εδώ και 25 ημέρες το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη απόρριψη ογκωδών και ακατάλληλων αντικειμένων είναι εκτός ελέγχου.
Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες για εξεύρεση λύσης μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου Καρπάθου, δε βρήκαμε ανταπόκριση. Η απάντηση ήταν ότι ελλείψει μηχανημάτων και χειριστών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.
Από εκεί και πέρα, το να απευθυνθούμε ως τοπική κοινότητα Αρκάσας σε ιδιώτες ώστε να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα ήταν μονόδρομος.
Έτσι λοιπόν, ήρθαμε σε επαφή με τον Μιχάλη Κ. Φελλουζή και τον Γιάννη Μ. Χουβαρδά ώστε να παραχωρήσουν τα οχήματα τους και να αδειάσει επιτέλους ο χώρος του parking.
Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση και καθοριστική και πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς και για αυτό τους οφείλουμε συνολικά ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.
Ας ελπίσουμε ότι κάποτε οι δομές του δήμου θα αποκτήσουν την επάρκεια που απαιτούν οι ανάγκες του νησιού, ώστε να μην αντικρύσουμε ποτέ ξανά αυτό το αποκρουστικό και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία θέαμα.

Με εκτίμηση,

ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρκάσας,

Μηνάς Π. Χουβαρδάς.

27.6.2023

Καρπαθιακά Νέα