Συλλυπητήρια της Κοινότητας ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

Συλλυπητήρια της Κοινότητας ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

 

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του για τον πρόωρο θάνατο του συμπατριώτη μας Βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αείμνηστου Νεκτάριου Σαντορινιού.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου συνήλθε χθες, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:30, στο Κοινοτικό κατάστημα της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου, σε έκτακτη συνεδρίαση ύστερα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Ηλία Β. Παπαηλία.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου παίρνοντας το λόγο ανέφερε τα εξής :

Αξιότιμοι κ.κ. Κοινοτικοί Σύμβουλοι,

ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου εισηγούμαι στο Κοινοτικό Συμβούλιό μας να εκφράσει δημόσια τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την πρόωρη απώλεια τού, εκ Σύμης καταγωμένου, Βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αείμνηστου συμπατριώτη μας Νεκτάριου Σαντορινιού.

Η Δωδεκάνησος συνολικά γνώρισε το ιδιαίτερο  ενδιαφέρον του σε σειρά θεμάτων που αφορούσαν τα νησιά μας στα σχεδόν 8 συναπτά έτη που εκπροσώπησε τον Δωδεκανησιακό λαό στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με ήθος και αξιοπρέπεια.

Για το λόγο αυτό καλώ το σώμα να εγκρίνει την παρούσα εισήγησή μου.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου αποφάσισε ομόφωνα έπειτα από διαλογική συζήτηση να εκφράσει δημόσια τα συλλυπητήριά του στη σύζυγό του κα Ματίνα Χατζημάρκου, στα παιδιά του Μελίνα και Κωνσταντίνο, σε όλους στους οικείους του Νεκτάριου Σαντορινιού και στον πολιτικό φορέα που υπηρέτησε με αφοσίωση επί μακρόν.

Δελτίο Τύπου

Ο Πρόεδρος                                                                                               Τα Mέλη

Ηλίας Β. Παπαηλίας                                                                                 Γεώργιος Κ. Χατζηπαπάς                                   

                                                                                                                    Γιάννης Η  Μηνατσής

                                                                                                                    Αντώνιος Ι. Οικονόμου

                                                                                                                    Βασίλειος Εμμ. Ορφανός

14.2.2023

Καρπαθιακά Νέα