Κωνσταντίνος Μαντικός. Από τη Γ’ Εθνική κατηγορία στον Ποσειδώνα

Κωνσταντίνος Μαντικός. Από τη Γ’ Εθνική κατηγορία στον Ποσειδώνα

Ο Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα δικού του παιδιού, του Κωνσταντίνου Μαντικού. Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στο τόπο του και τον σύλλογο που του έδωσε τα εφόδια για να δώσει τις δικές του απαντήσεις, έχoντας καταφέρει πράγματα και θαύματα πριν και κατά τη διάρκεια της τριετής απουσίας του.

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Καραμηνάς θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με τη προσθήκη ενός ολοκληρωμένου”βέλους”, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα δύο “φτερά” της επίθεσης, αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας αν του ζητηθεί.

O Κωνσταντίνος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Καρπάθου σε ηλικία 7 χρονών. Το ταλέντο του και η μέχρι τότε ποδοσφαιρική εξέλιξη άρχισαν να ξεχωρίζουν στις συμμετοχές του με τις ομάδες Κ14/U14 και Κ16/U16 από το 2012 έως το 2016, όταν και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου το 2014-15.

Την ίδια χρονιά ο Κωνσταντίνος Μαντικός μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Ποσειδώνα στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Ενώσεων, όντας μέλη της ταλαντούχας Μικτής Δωδεκανήσου εκείνη τη περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος Μαντικός (δεξιά) ποζάρει με τους συμπαίχτες του (Μανώλη Βογιατζηδάκη και Γιάννη Κοντονικόλα) στον Ποσειδώνα και τη Μικτή Δωδεκανήσου, έχοντας μόλλις παραλάβει τα μετάλλια τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μικτών Ενώσεων Ελλάδος το 2016

Ο Κωνσταντίνος Μαντικός στην τριετία που έλειψε από το νησί (για σπουδές) αγωνίστηκε στην Ένωση Αγίων Αναργύρων και ευτύχησε να στεφθεί πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αθηνών και να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική σε δύο διαδοχικές σεζόν!

Ο Κωνσταντίνος Μαντικός με το τρόπαιο του πρωταθλητή Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών το 2018.

Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Μαντικό και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!