Κτηνωδία στο Μεσοχώρι της Καρπάθου – «Φόλιασαν» αδέσποτα ζώα

Κτηνωδία στο Μεσοχώρι της Καρπάθου – «Φόλιασαν» αδέσποτα ζώα

Απάνθρωπη συμπεριφορά στο Μεσοχώρι της Καρπάθου. Έβαλαν δηλητήριο σε ψάρια και “φόλιασαν” 6 αδέσποτα ζώα, 5 γάτες και έναν σκύλο τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην άκρη του χωριού δίποδο ανώμαλο κτήνος δολοφόνησε με τον πιο σκληρό τρόπο αδέσποτα ζώα προκαλώντας θλίψη στους φιλόζωους του γραφικού χωριού.

Την ντροπιαστική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook, φιλόζωη κάτοικος του νησιού, η οποία φροντίζει τα γατάκια στο Μεσοχώρι.

«Κοντεύει δυο κι εγώ δεν λέω να πάω στο κρεβάτι Τιμωρώ τον εαυτό μου καθισμένη σε μια καρέκλα και τα δάκρυα, να τρέχουν ασταμάτητα.Ποναω αφάνταστα για ανά σκυλάκι και πέντε γατάκια που το χέρι ενός φονιά τα έστειλε στο θάνατο. Στην άκρη του χωριού, στο Μεσοχωρι εκεί που πηγαίνω και ταΐζω κάποιο κτήνος ανθρωποειδές έβαλε φόλα πάνω σε ψάρι, και τα έστειλε στο θάνατο. Τα δυο γατάκια τα είχα κοντά μου, να περιμένουν έξω απ’την πόρτα.Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ξαναδώ τον Τομυ να ανεβαίνει στο παράθυρο και να ξυνει με τα ποδαρακια του να του ανοίξω. Ελεεινε, τρισαθλιε κτήνος, τέρας, παρασιτο της κοινωνίας αν υπάρχει θεία δική το κακό που έκανες να γυρίσει πάνω σου.Αγγελουδια μου Ψυχούλες μου τι μου φυλαγε αυτή η Παρασκευή!!!!! Δεν μπορώ να το πιστεψω ότι δεν ζείτε πια».

Η ποινή για τον δράστη φτάνει τα 10 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό – διοικητικό πρόστιμο των 30.000 – 50.000 ευρώ. Περιμένουμε από τον Δήμο και την τοπική κοινωνία του Μεσοχωρίου να καταδικάσει το γεγονός και να δώσει στοιχεία σε μήνυση που θα κατατεθεί στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση της Καρπάθου που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο.

7.10.2023

Καρπαθιακά Νέα