Η απάντηση του Μιχάλη Μανωλάκη στις "15 ερωτήσεις" των Καρπαθιακών Νέων

Η απάντηση του Μιχάλη Μανωλάκη στις "15 ερωτήσεις" των Καρπαθιακών Νέων

Όσο αφορά τις 15 ερωτήσεις που απευθύναμε στις 15 Ιουλίου 2023 ( ώστε ο κάθε υποψηφίος ξεχωριστά να απαντήσει με δικό του βίντεο) με μειλ στους υποψήφιους Δημάρχους της Καρπάθου, στις 16 Ιουλίου πήραμε απάντηση από τον επικεφαλής της παράταξης ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ κ. Μιχάλης Μανωλάκης και οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε:

«Σε απάντηση του μειλ σας της 15/7/2023 έχω να πω τα εξής:

Φυσικά και έχω την πρόθεση να συμμετάσχω σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ εμενα και των άλλων υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8/10/2023.

Εχω όμως δυο ενστάσεις με τον τρόπο που προτείνετε να γίνει:

1)Θα ήθελα να είμαστε και οι τρεις υποψήφιοι απέναντι σας στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα on camera. Να απευθύνετε την ίδια ερώτηση την ίδια ώρα και στους τρεις υποψήφιους ώστε η απαντήσεις να είναι την ίδια ώρα και τα συμπεράσματα των πολιτών να είναι ξεκάθαρα.

2)Δεν θα ήθελα οι ερωτήσεις να είναι γνωστές εκ των προτέρων και Εφόσον είναι εφικτό, να έχει ο κάθε υποψήφιος την δυνατότητα ερώτησης στους άλλους δυο υποψήφιους.»

Μιχάλης Μανωλάκης Υποψήφιος Δημαρχος ΚΑΡΠΑΘΟΥ

με την παράταξη ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο κ. Μανωλάκης, μας ανέφερε ότι έχει πρόθεση να μιλήσει μπροστά σε κάμερα και ανοιχτά «χωρίς ατζέντα και εφ΄όλης της ύλης για όλα τα θέματα της Καρπάθου» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

(Μέχρι σήμερα μόνον ο κ. Αναστασιάδης έχει απαντήσεις στις ερωτήσεις των Καρπαθιακών Νέων.)

23.7.2023

Καρπαθιακά Νέα