Μιχάλης Μανωλάκης: Απάντηση στον αντιδημαρχο κΓιωργο Δήμαρχο για το θέμα των ΤΑΞΙ

Μιχάλης Μανωλάκης: Απάντηση στον αντιδημαρχο κΓιωργο Δήμαρχο για το θέμα των ΤΑΞΙ

Σήμερα 3/5/23 διάβασα μια ανάρτηση που έκανε ο κ Μαργαριτης Γιαννης για το θέμα των ΤΑΞΙ και λίγο πολύ μας λέει ότι ο Αντιδημαρχος κ Δημαρχος Γιωργος είπε στους ταξιτζήδες ότι ο πρόεδρος του ΔΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ είναι υπεύθυνος διότι δεν έστειλε την απόφαση του ΔΣ στηνΑποκεντρωμενη Διοίκηση αφήνοντας προφανως πολιτικές σκιές για την πράξη αυτη!!

Έτσι κάλεσα στο τηλέφωνο την υπαλληλο του γραφειου μου και την ρώτησα γιατί η απόφαση για τις θεσεις των ΤΑΞΙ δεν εσταλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση και μου απάντησε ότι μέσα από την διοίκηση του δήμου της είπαν να μην την στέιλει!!!!!!!! Και στην ερώτηση μου ποιος ήταν απάντησε ότι δεν θυμάται και ότι δεν θέλει να μπλεξει κλπ.

Κύριε Δήμαρχε Γεώργιε δεν φτάνει που γίνατε Αντιδημαρχος όπως γίνατε ,δεν φτάνει που δεν εχετε ιδέα τι θέματα έρχονται στο ΔΣ. Δεν φθάνει που εχετε μετατρέψει τον δήμο σε πολιτικό προεκλογικό μαγαζί σας  τωρα κάνετε και την ποιο φθηνή πολιτικη προπαγάνδα εναντίον μου πετάγοντας πολιτικη λάσπη.

Λυπαμαι για την πολιτικη σας κατάντια. Απαιτώ από σας να επανορθώσετε και να πείτε την πλήρη αλήθεια στους ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ και να μάθουν και οι πολίτες τι ακριβώς έγινε!!!

Μιχαλης Η Μανωλάκης

Πρόεδρος ΔΣ

3.5.2023

Καρπαθιακα Νέα