Απάντηση του Μανώλη Παραγιού σε δημοσίευμα του κ. Ζανάκη

Απάντηση του Μανώλη Παραγιού σε δημοσίευμα του κ. Ζανάκη

Σε απάντηση, στην αναφορά στο πρόσωπο μου , σε αυτό που δημοσίευσε ο κ. Ζανάκης ότι δεν έχω ούτε θεσμική, ούτε και φιλική θέση μαζί του αναφέρω:

Η φιλική ή οχι σχέση μας δεν αποτελεί στοιχείο που πρέπει να υπεισέρχεται στην συνεργασία η οποία πρέπει να υπάρχει μεταξύ ατόμων με θεσμικούς ρόλους  .

Βέβαια, αφού αναφέρθηκε, διατηρούσα απολύτως φιλική σχέση μαζί του έως ότου ζήτησε την διαγραφή μου .

Θεσμική επαφή είμαι υποχρεωμένος να έχω  και προφανώς κι έχω , όπως αποδεικνύουν τα παρακάτω έγγραφα :

1) Αποστολή και σε αυτόν και σε όλα τα μέλη της παράταξης Νέα Πνοή , εγγράφου με το οποίο ζητώ να μου πουν αν κάποιοι από αυτούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΟΕ μετά τις παραιτήσεις των 3 μελών, κ. Λύκου , κ. Τσέρκη και κ. Φιλλιπούση.

2) Απάντηση , στο έγγραφο αυτό με το οποίο οι κύριοι Ζανάκης , Μανωλάκης και Λυριστής δηλώνουν ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι για μέλη της ΟΕ .

3) Διαδικασία εκλογής μελών της ΟΕ , από το Δημοτικό Συμβούλιο με κάλπη και ψηφοδέλτια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία ο κ. Ζανάκης ήταν παρών , ψήφισε και του ευχήθηκα μάλιστα καλή επιτυχία .

4) Εκλογή του κ. Ζανάκη ως τακτικό μέλος της ΟΕ με 11 ψήφους σε σύνολο 13 ψηφισάντων .

5) Παραίτηση του κ. Ζανάκη , την επομένη της εκλογής του.  Έχει δημοσιευθεί

6) Η εκλογή του κ. Ζανάκη για μέλος της ΟΕ , έως και εχτές αφορούσε την συμμετοχή τους σαν μέλος για το διάστημα μέχρι την 7 Νοεμβρίου . Ο κ. Ζανάκης έχει ζητήσει άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ από τις 14 Νοεμβρίου και μετά .

Εν κατακλείδι φυσιολογικό  είναι κάποιος ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ΟΕ , για τους δικούς του λόγους τους οποίους δεν κρίνω , δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται και δεν μπαίνει σε διαδικασία να είναι υποψήφιος .

Το να δηλώσεις υποψήφιος, να συγκαλεστεί το Δημοτικό Συμβούλιο να σε ψηφίσει  και την επόμενη της εκλογής σου να παραιτηθείς δείχνει είτε έλλειψη συναίσθησης του ρόλου σου ως Δημοτικός Σύμβουλος, είτε ότι γίνεται εσκεμμένα ώστε να μην μπορεί να συγκροτηθεί το δεύτερο σοβαρότερο όργανο του Δήμου και να μπλοκαριστεί η λήψη σοβαρών αποφάσεων .

Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες .

Μανώλης Παραγιός