ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: "Σταθήκατε στο πλευρό του μικρού μας φίλου, Παναγιώτη Τσέρκη, σας ευχαριστούμε"

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: "Σταθήκατε στο πλευρό του μικρού μας φίλου, Παναγιώτη Τσέρκη, σας ευχαριστούμε"

Ο Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” ευχαριστεί όλους όσους και όσες παραβρέθηκαν χθες στο πλευρό του Ποσειδώνα και του μικρού μας φίλου, Παναγιώτη Τσέρκη! Όπως ανακοινώθηκε πριν τον αγώνα, όλα τα έσοδα των εισιτηρίων – λαχνών που εκδόθηκαν χθες θα παραδοθούν στον πατέρα του μικρού μας φίλου ως οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας που του παρουσιάστηκε.

Νικήτρια της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης Ποσειδών Καρπάθου – Απόλλων Καλυθιών αναδείχθηκε η κ. Ματίνα Γεραπετρίτη η οποία και παρέλαβε το έπαθλο της κλήρωσης, μια smart tv 32 ιντσών! Σε καλή μεριά Ματίνα, σου ευχόμαστε η τηλεόραση να σου κρατήσει ατέλειωτες ώρες συντροφιάς και ψυχαγωγίας.

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Σε αγαπάμε όλοι σαν δικό μας παιδί γιατί είσαι δικό μας παιδί και θα χαρούμε σύντομα να δούμε εσένα και όλη σου την οικογένεια κοντά μας στο γήπεδο.

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου είναι ένας σύλλογος ο οποίος στηρίζεται στον κόσμο του τόσο στην Κάρπαθο όσο και στο εξωτερικό. Πέραν των γνωστών τεράστιων οικονομικών αναγκών του συλλόγου μας, θεωρούμε και αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση να επιστρέψουμε την αγάπη που εισπράττουμε από όλους εσάς.