Μανώλης Παραγυιός: "Το Μεσοχώρι, με όλα τα φωτιστικά του σε πλήρη λειτουργία"

Μανώλης Παραγυιός: "Το Μεσοχώρι, με όλα τα φωτιστικά του σε πλήρη λειτουργία"

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Μανώλη Παραγυιού είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις σκοτεινές εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες από τα χωριά της Καρπάθου. Πρόκειται για το χωριό Μεσοχώρι, στο οποίο μετά από προσπάθειες λειτουργεί ο δημοτικός φωτισμός!

Ο κ. Παραγυιός αναφέρει στην ανάρτηση του:

Το Μεσοχώρι, με όλα τα φωτιστικά του σε πλήρη λειτουργία ( ακόμη κι αυτά που είχαν πολλά χρόνια να λειτουργήσουν ) και την προσθήκη ορισμένων νέων σε σημεία που δεν υπήρχαν .

Με καλή πρόθεση , συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Τοπικό Συμβούλιο και ειδικά με τον Γιάννη Ν. Σακέλλη Giannis Sakellis που αφιέρωσε πολλές ώρες για τον σκοπό αυτό , μια δωρεά της τάξεως των 200 ευρώ και εθελοντική εργασία τα προβλήματα λύνονται .

Για να προλάβω , ενημερώνω ότι δεν δόθηκε καμία προτεραιότητα στο Μεσοχώρι από τα συνεργεία του Δήμου έναντι των υπολοίπων χωριών. Αντιθέτως δεν θα χρειαστεί να το επισκεφθεί καν το συνεργείο 4 εναεριτών με τον οποίο σύναψε σύμβαση προ ημερών ο Δήμος .

Παρόμοια εικόνα υπάρχει και στον δρόμο από την Αφωωτη ως τα Πηγάδια , με όλα τα φωτιστικά σε πλήρη λειτουργία.

Από βδομάδας , ο εργολάβος με δύο συνεργεία θα αποκαταστήσει τον φωτισμό σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς .

Καθυστέρησε , για τους γνωστούς λόγους , αλλά σταδιακά θα υπάρξει μια σοβαρή αναβάθμιση στον ηλεκτροφωτισμό όλου του Νησιού .

Στον “σκοταδισμό” , η απάντηση πάντα είναι το φως

Υ. Γ. : Απομένει ένα τμήμα του Λευκού το οποίο καθυστέρησε αλλά εντός ημερών θα αποκατασταθεί ο φωτισμός σε όλα τα σημεία του , ακόμη και σε αυτά που δεν έχουν ανάψει εδώ και πολλά χρόνια .