Βραβείο στους Καρπάθιους Μανώλη Πυλιαρη και Μένιο Φιλαξ για το εστιατόριο τους

Βραβείο στους Καρπάθιους Μανώλη Πυλιαρη και Μένιο Φιλαξ για το εστιατόριο τους

Ακόμη ένα βραβείο σε μια επιχείρηση που ανήκει σε Καρπάθιους! Το Sunrise Eatery ανήκει στους Μανώλη Πυλιαρη και τον Μένιο Φιλαξ (Σκευοφύλακα). Ιδρύθηκε το 2011 από τον θείο Γιάννη Φιλαξ και τον ανιψιό Μανώλη Πυλιαρη. Ο Γιάννης έχει μεταβιβάσει το μερίδιο στον γιο του Μένιο Φιλαξ και η επιχείρηση συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Βρίσκεται στο Zephyrhills μια πόλη στο Pasco, Φλόριντα, των ΗΠΑ, ένα προάστιο   του Κόλπου Τάμπα. Το εστιατόριο των δύο Καρπαθίων πρόσφατα ξεχώρισε και βραβεύτηκε για την ποιότητα της κουζίνας του στο διαγωνισμό που οργανώνει η πολιτεία.

Το βραβείο στο Sunrise Eatery αποκαλύπτει ακόμη μια διάσταση των ιδιοκτητών του που μέχρι σήμερα απέφευγαν να προβάλλουν. Την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη γνήσια καρπαθικη φιλοξενία, αφού κατα τη διάρκεια της πανδημίας φρόντισαν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να προετοιμάσουν και να προσφέρουν πολλά γεύματα σε εκείνους που είχαν ανάγκη όμως δεν είχαν χρήματα. Μια προσφορά που επαναλαμβάνουν καθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Οι δύο ιδιοκτήτες, ο Μανώλης Πυλιαρης αλλά και ο Μένιος Φιλαξ είναι αλήθεια ότι δεν περίμεναν αυτό το βραβείο, αγαπούν και κάνουν με πάθος τη δουλειά τους. Η καθημερινή επιβράβευση και το ευχαριστώ του κάθε πελάτη δίνει ενέργεια για να συνεχίσουν με χαμόγελο και κέφι τον αγώνα τους.