Η Κάσος στηρίζει τους αγώνες των κατοίκων της Σητείας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου

Η Κάσος στηρίζει τους αγώνες των κατοίκων της Σητείας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου

Το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών-Εμπόρων-Επιχειρηματιών Η.Ν.Κάσου συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις προσπάθειες των φίλων και γειτόνων κατοίκων της Σητείας που αγωνίζονται για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας.

Οι κάτοικοι της Σητείας αντιστέκονται στην υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο Σητείας που συνεχίζεται με τη κατάργηση κλινικών όπως η Παθολογική και η Παιδιατρική που είναι άκρως απαραίτητες!

 

Όλοι οι Κασιώτες συμπορευόμαστε στους αγώνες σας γιατί το Νοσοκομείο Σητείας είναι εξίσου απαραίτητο για τους κατοίκους της Σητείας και των περιχώρων της όσο και για τους κατοίκους της Ακριτικής Η. Ν. Κάσου και είναι απαραίτητο να συνεχίσει η λειτουργία του και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας που δικαιούνται!

Οι Υπηρεσίες Υγείας είναι μια σημαντική προυπόθεση τόσο για την ασφαλή διαμονή των κατοίκων μιας περιοχής όσο και για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και η Πολιτεία οφείλει να παρέχει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μαρία Τσακίρη

18.9.2023

Καρπαθιακα Νέα