Το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα του Σκακιστικού Ομίλου

Το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα του Σκακιστικού Ομίλου

Από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα του Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου ξεκινούν αυτό το Σάββατο!

Επίσης, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα τμήματα αρχαρίων θα διδάσκονται με βάση ειδική σειρά διαδραστικών κινουμένων σχεδίων, κάνοντας το μάθημα ακόμη πιο ευχάριστο για τους μικρούς μας μαθητές!
Μελετούσαμε το διαδραστικό υλικό τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να το συνδυάσουμε με κατάλληλο συμπληρωματικό υλικό και να το χρησιμοποιήσουμε μόλις αισθανθούμε ότι το αποτέλεσμα της έρευνάς μας, μας ικανοποιεί ώστε το μάθημα να μην είναι μονάχα πιο ευχάριστο αλλά να γίνει και αποτελεσματικότερο. Πράγματι, αυτήν την μέθοδο χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι και κερδίσαμε ένα πανελλήνιο μετάλλιο!

Τέλος, έχουμε αρκετά αιτήματα για μαθήματα σε παιδιά νηπιαγωγείου στα οποία θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε ενώ, προς το παρόν, δημιουργήσαμε βίντεο με ένα παραμύθι για αυτές τις ηλικίες (αλλά και πολύ μεγαλύτερες από ότι φαίνεται!) που θα διδάξει τους μικρούς μας φίλους όλες τις βασικές αρχές του σκακιού καθώς και κάποια “κόλπα” για έξυπνες νίκες!

Μοιραζόμαστε μαζί σας την εισαγωγή του παραμυθιού και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα για τα επόμενα επεισόδια!