Ο Μιχάλης Βασίλας γράφει για την ομάδα της ΟΛΥΜΠΟΥ στο ΜΠΑΣΚΕΤ: "Σας ευχαριστώ πολύ παιχταράδες μου για το όμορφο ταξίδι!"

Ο Μιχάλης Βασίλας γράφει για την ομάδα της ΟΛΥΜΠΟΥ στο ΜΠΑΣΚΕΤ: "Σας ευχαριστώ πολύ παιχταράδες μου για το όμορφο ταξίδι!"
Ο Μιχάλης Βασίλας,  προπονητής της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ της ομάδας της ΟΛΥΜΠΟΥ, η οποία κέρδισε και φέτος, για 6η φορά, το κύπελλο στο καλοκαιρινό τουρνουά, με ανάρτηση δείχνει την αγάπη του στην ομάδα και αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά των παικτών που εξακολουθούν να δίνουν με σταθερότητα τη ψυχή τους για το χωριό και την ομάδα. 

“Σας ευχαριστώ πολύ παιχταραδες μου για το όμορφο ταξίδι!!!

Ήσασταν είστε και θα είστε οι καλύτεροι (9 συμμετοχές 9 τελικοί κι 6 κύπελλα κι αήττητοι στο κλειστό) όχι μόνο γιατί έχετε ποιότητα αλλά γιατί αντί να είστε στην παραλία κάνατε προπονήσεις! Ο καθένας σας είχε σημαντική προσφορά είτε έπαιζε 40 λεπτά είτε απλά καθόταν δίπλα μας!

Μπορεί πλέον να μην είμαι στην άκρη του πάγκου όμως θα είμαι πάντα κοντά σας!

George Protopapas ότι κι αν πούμε για την προσφορά σου στην ομάδα (κι απ’ ότι είδα φέτος και για όλο το χωριό) θα είναι λίγο. Ομάδες που παίζουν σε εθνικές κατηγορίες δεν προσφέρουν αυτά που προσφέρεις στην ομάδα!!!

Ο Ο ΟΛΥΜΠΟΣ!!!!!”

17.8.2022

Καρπαθιακά Νέα