Συγχαρητήρια του Μηνά Αλ. Αλεξιάδη για το διαγωνισμό Καρπαθιακής και Κασιακής Μαντινάδας

Συγχαρητήρια του Μηνά Αλ. Αλεξιάδη για το διαγωνισμό Καρπαθιακής και Κασιακής Μαντινάδας

Ο Σύλλογος Σποϊτών Καρπάθου  Carolinas “Άγιος Γεώργιος” οργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Μαντινάδας με συμμετοχή της Καρπάθου και της Ηρωικής Νήσου Κάσου από 15 Ιανουαρίου 2023 έως 15 Απριλίου 2023 με θέμα:

«Η ξενιτιά και ο τόπος μου»

Έπαθλα

1ο.  1.000 δολλάρια από τον σύλλογο

2ο.  30% των συμμετοχών <750 δολλαρίων

3ο.    20% των συμμετοχών  <500 δολλαρίων

O ΜΗΝΑΣ ΑΛ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  Ομότιμος Καθηγητής Λαογραφίας Ε.Κ.Π.Α, δίνει τα συγχαρητήρια του στον σύλλογο Σποϊτών και στον Πρόεδρο Γεώργιο Μ. Σισαμή, για την έμπνευση και την διοργάνωση! Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Συγχαίρω θερμά και από τη θέση αυτή τον Σύλλογο Σποϊτών Carolinas “Άγιος Γεώργιος”  και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του, παλιό συμμαθητή μου στο Γυμνάσιο Καρπάθου, Γεώργιο Μ. Σισαμή αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο για την έμπνευση και την απόφαση τους αυτή, να οργανώσουν τον διαγωνισμό αυτό Καρπαθιακής και Κασιακής Μαντινάδας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Κάρπαθος και η Κάσος διακρίνονται για τους περίφημους στιχουργούς τους και θα δημιουργηθεί ευγενής άμιλλα μεταξύ των κορυφαίων των δύο γειτονικών νησιών.

Η νοσταλγία  και η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα φωλιάζει στην καρδιά κάθε ξενιτεμένου, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το θέμα και ευελπιστούμε στην αντίστοιχη ανταπόκριση.”