Ο νέος Πρόεδρος Πηγαδίων, Βασίλης Παπαβασιλείου, δεν έχει πρόσβαση στον 1ο όροφο και το γραφείο του!

Ο νέος Πρόεδρος Πηγαδίων, Βασίλης Παπαβασιλείου, δεν έχει πρόσβαση στον 1ο όροφο και το γραφείο  του!

Κρίμα για τον Δήμο Καρπάθου! Συμπατριώτης μας, στέλνει τη φωτογραφία και λυπημένος αναφέρει ότι σήμερα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καρπάθου ο νέος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Φελλουζής, με στελέχη που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές, ωστόσο ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Βασίλης Παπαβασιλείου, έμεινε έξω από το κτήριο κι αυτό διότι δεν υπάρχει ασανσέρ για να ανέβει στον 1ο όροφο! Μάλιστα και το γραφείο που πρόκειται να παραλάβει βρίσκεται στον 1ο όροφο άρα του είναι άχρηστο!

Κανείς στον Δήμο Καρπάθου δεν έχει σκεφτείς να διευκολύνει την πρόσβαση στους ανθρώπους με κινητικά θέματα!

Δεν θα μπορούσε η όποια σημερινή συνάντηση, αναφέρει ο συμπατριώτης μας που έστειλε την φωτογραφία, να γίνουν η επαφές στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου που βρίσκεται στο ισόγειο; ώστε να συμμετέχει και ο νέος Πρόεδρος Πηγαδίων; ψιλά γράμματα μας είπε ο αναγνώστης των Καρπαθιακών Νέων που επιθυμεί να μείνει ανώνυμος.

Με πρωτοβουλία του νυν Δημάρχου κ. Νισύριου και του νέου, κ. Μιχάλη Φελλουζή, η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι ο κ. Βασίλης Παπαβασιλείου συμμετείχε.

13.10.2023

Καρπαθιακά Νέα