Νεώτερα για το φαινόμενο της σοροκάδας - Ενημέρωση από τον αν. Δήμαρχο Μανώλη Παραγυιό

Νεώτερα για το φαινόμενο της σοροκάδας - Ενημέρωση από τον αν. Δήμαρχο Μανώλη Παραγυιό

Σε επικοινωνία , με τον Αντιδήμαρχο κι αναπληρωτή Δημάρχου Μανόλη Παραγυιό ο οποίος στις 10:30 επέστρεψε από τον παραλιάκο των Πηγαδιών , όπου παρακολούθησε από κοντά τα φαινόμενα μας δήλωσε τα εξής :

” Ο παραλιακός έχει κλείσει με προστατευτικά κιγκλιδώματα , απαγόρευσης της κυκλοφορίας , καθώς είναι απροσπέλαστος και υπήρξε επικοινωνία με την αστυνομία ώστε να ελέγχει την απαγόρευση για την αποφυγή ατυχήματος  .

  Έχει δοθεί εντολή κι αύριο το πρωί το JCB του Δήμου ( το οποίο ήταν περισσότερο από δύο χρόνια σε ακινησία και φτιάχτηκε πριν από μία εβδομάδα ) θα καθαρίσει τον παραλιακό και θα τον παραδώσει σε κυκλοφορία .

  Επίσης , δεύτερο όχημα του Δήμου θα βρεθεί στο Διάφανι όπου θα καθαρίσει την παραλία από τα μπάζα τα οποία δημιούργησε η κακοκαιρία .

  Η επαναφορά στην ομαλότητα θα γίνει με τον πιο άμεσο τρόπο με την άψογη συνεργασία μεταξύ αιρετών και εργαζομένων οι οποίοι επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς . “

 ”  Επίσης υπήρξε συνεννόηση με την αστυνομία , να ελέγχει την τήρηση των μέτρων που προβλέπονται εξαιτίας της έξαρσης του covid 19 , που, δυστυχώς, και στο νησί μας ακολουθεί την εκθετική αύξηση της υπόλοιπης χώρας .

  Τα κρούσματα είναι πολλά και παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να δείξουν την απαραίτητη υπευθυνότητα ώστε να μην εκτραπεί περαιτέρω η κατάσταση . Ο Δήμος συνεχίζει να κάνει δωρεάν rapid test καθημερινά και η Πολιτική Προστασία , κεντρικά , επιτελεί την ιχνηλάτηση και την παρακολούθηση των κρουσμάτων “