Παραμονή της Παναγίας (Ευαγγελισμού) θα αρχίσω ΑΝΆΠΟΔΑ και με πολύ ευθύτητα…….!!!!!!!!!
Θα τα πούμε στις κάλπες κύριοι και κυρίες…..εκεί θα σας “πληρώσουμε”!!!!!!!!
Λοιπόν η κατάσταση είναι στάσιμη και βρισκόμαστε στην παιδική “φάση” του μαζεύουμε υπογραφές λες και δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στην Κάρπαθο και την Κάσο. Έχετε ενημερωθεί για τον αριθμό των ασθενών (25) ξέρετε τις γεωγραφικές δυσκολίες των δύο νησιών και μας αγνοείται.
Ο διοικητής του νοσοκομείου δουλεύοντας αθόρυβα αλλά άριστα έχει βρει τον χώρο στο οποίο θα λειτουργήσει η μονάδα εντός νοσοκομείου. Εσείς κύριοι εκπρόσωποι των ακριτών της Κάσου και της Καρπάθου δώστε άμεσα την εντολή να έρθει ο μηχανολογικός εξοπλισμός της μονάδας.
Είναι πολιτική απόφαση την οποία δεν παίρνετε εδώ και πολλούς μήνες. Το πώς θα βρεθεί ιατρικό προσωπικό να επανδρώσει την μονάδα είναι το δύσκολο κομμάτι κάντε όμως πρώτα το εύκολο και το αυτονόητο.
Με την κωλυσιεργία σας για να μην πω κάτι χειρότερο εκθέτετε τον ίδιο τον πρωθυπουργό στα μάτια του λαού της Καρπάθου και της Κάσου (υποσχέθηκε δημόσια την δημιουργία της μονάδας).
Δεν σας απειλούμε ζητάμε να σεβαστείτε την θέληση μας να ζήσουμε στα νησιά μας. Μην μας αναγκάσετε να στραφούμε αλλού για να λυθεί το πρόβλημα.
ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΆΛΠΕΣ!!!!
Αύριο της Παναγία στην πρωτεύουσα του νησιού τα Πηγάδια στο χώρο του μεγάρου θα υπάρχει βιβλίο στο οποίο θα μπορείτε να υπογράψετε υπέρ της δημιουργίας της μονάδας.
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!


24.3.2023
Καρπαθιακά Νέα