Νικόλας Παραγιός: "Παρακαλώ στηρίξτε την προσπάθεια δημιουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού"

Νικόλας Παραγιός: "Παρακαλώ στηρίξτε την προσπάθεια δημιουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού"

Με πρωτοβουλία αρχικά του πρώην δημάρχου Καρπάθου κ Μιχαήλ Ιωαννιδη και μιας μικρής ομάδας νεφροπαθων θα προσπαθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο να πιέσουμε και να διεκδικήσουμε για το νησί μας την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού.

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας κράτα μακριά από το νησί μας δεκάδες καρπαθιους. Η απομάκρυνση σημαίνει τεράστια ταλαιπωρία και κόστος τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό.
Βασιζόμενοι λοιπόν στις δικές μας δυνάμεις και στην πρωθυπουργικη υπόσχεση θα προσπαθήσουμε για την δημιουργία της μονάδας.
Η μονάδα θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στο νησί θα αύξηση το αίσθημα ασφάλειας απαλύνωντας ταυτόχρονα την δύσκολη θέση των παθουντων.
Επίσης θα μπορεί να βοηθηθεί η ανάλογη ομάδα νεφροπαθων της Κάσου και να προσελκύσει τουρισμό με όμοια προβλήματα.
Ο κύριος Ιωαννιδης ο Κύριος Λαμπρινος και αρκετοί άλλοι ευαισθητοποιημενοι κάνουν την αρχή….!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΊ Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ !!!!!!!!!!
ΥΓ Ο πατέρας μου ανήκει σε αυτήν την εμπαθή ομάδα και μπορεί κάποιοι να πιστέψουν ότι δουλεύω για δικό μου όφελος. Θα ήθελα να ευχηθώ σε κάθε τέτοιοι μυαλό καταρχήν μακριά από τέτοιες “πόρτες”. Αλλά το ποιοι σημαντικό το οποίο λείπει σε πολλούς τους εύχομαι να έχουν σπίτι και άριστη υγειονομική ασφάλιση πράγματα τα οποία στερούνται αρκετοί εν αντιθέσει με τον πατέρα μου. Δεν το κάνω επειδή έχω ανάγκη…… ΤΟ ΝΗΣΊ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟΥ ….. ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΌΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΕΙ.
Παρακαλώ όσους ανήκουν στην ανάλογη ευπαθη ομάδα να επικοινωνήσουν μαζί μου ή με το γραφείο του κύριου Ιωαννιδη.

Καλό αγώνα!!!!!!!!!!

 Νικόλας Παραγιός

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν άμεσα να επικοινωνήσουν με τον κ. Λαμπρινό στο τηλέφωνο: (+30) 69.78.580.015