ΚΑΡΠΑΘΟΣ - Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του λυόμενου στην νέα πιάτσα ΤΑΧΙ αλλά σε... άλλο σημείο!

ΚΑΡΠΑΘΟΣ - Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του λυόμενου στην νέα πιάτσα ΤΑΧΙ αλλά σε... άλλο σημείο!

Μετά από πολυήμερη ταλαιπωρία, έξοδα και πολλές δυσκολίες οι επαγγελματίες οδηγοί της Καρπάθου (ΤΑΧΙ) κατάφεραν σήμερα το πρωί, 3 Ιουνίου 2023, να μεταφέρουν, με δικές τους δυνάμεις, το λυόμενο στη νέα πιάτσα των ΤΑΧΙ. Ωστόσο δεν κατάφεραν να το τοποθετήσουν στο σημείο που είχε αρχικά σχεδιαστεί και για το οποίο έκαναν έξοδα 1.800 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από  νωρίς το πρωι στήθηκε η επιχείρηση μεταφοράς με τον μοναδικό γερανό που μπορούσε να σηκώσει το βάρος από το συγκεκριμένο λυόμενο, ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Φελλουζή. Με τη βοήθεια ανδρών από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου που συντόνιζαν την επιχείρηση πραγματοποιήθηκε η μεταφορά από την περιοχή του πρώην πάρκινγκ (δίπλα από το Δασονομείο). Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, που θα γινόταν η τοποθέτηση, αρνήθηκε να δεχτεί το λυόμενο αφού δεν υπήρχαν σχετικά έγγραφα από τον Δήμο Καρπάθου.

Με το λυόμενο φορτωμένο στον γερανό οι επαγγελματίες των ΤΑΧΙ αντέδρασαν άμεσα, άλλαξαν στόχο και πρόγραμμα και τελικά το τοποθέτησαν στην περιοχή των παλιών σφαγείων, που άλλωστε και αυτό το σημείο αποτελεί πιάτσα ΤΑΧΙ.

Το Σωματείο των επαγγελματιών οδηγών Καρπάθου (ΤΑΧΙ) ευχαριστεί τον Μιχάλη Φελλουζή, ο οποίος διέθεσε χωρίς χρήματα τον μοναδικό γερανό που υπάρχει στην Κάρπαθο για αυτή τη μεταφορά. Ευχαριστούν επίσης τον διοικητή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Καρπάθου κ. Τσακιράκη καθώς και τους άνδρες της υποδιεύθυνσης για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πετυχημένη μεταφορά του λυόμενου.

Με τη μεταφορά του προκατασκευασμένου γραφείου ολοκληρώνετε ουσιαστικά η μετακόμιση στην νέα πιάτσα των ΤΑΧΙ της Καρπάθου που ξεκίνησε στις 2 Μαϊου 2023!

2.6.2023