Δυναμική παρουσία στη Ρόδο και "χρυσό" χειροκρότημα από την Καρπάθο, στον Όμιλο Σκακιστών του νησιού

Δυναμική παρουσία στη Ρόδο και "χρυσό" χειροκρότημα από την Καρπάθο, στον Όμιλο Σκακιστών του νησιού

“Επιστρέψαμε σήμερα στην βάση μας γεμάτοι εμπειρίες και αισιοδοξία” αναφέρει σε ανάρτηση του ο Όμιλος Σκακιστών Καρπάθου και μας ενημερώνει για την παρουσία του Ομίλου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ρόδο.

“Η συμμετοχή μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδειξε τόσο τις ικανότητες των παιδιών μας, όσο και το επίπεδο της ακαδημίας μας σε διεθνές επίπεδο.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο μας ήταν η έλλειψη εμπειρίας σε διοργανώσεις αυτού του βεληνεκούς. Ξεκινήσαμε με τρεις νίκες την πρώτη ημέρα που ήταν ήδη επιτυχία και κάθε ημέρα γινόμασταν ισχυρότεροι, σημειώνοντας όλο και περισσότερους βαθμούς καθημερινά, κλείνοντας την διοργάνωση με επτά νίκες την τελευταία ημέρα, τερματίζοντας ως πρώτοι Έλληνες σχεδόν σε όλα τα γκρουπ που συμμετείχαμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πρόσωπα του Περιφερειάρχη κ.Χατζημάρκου, του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ.Νικολή και του χορηγού μας κ.Ζαράρη, καθώς και της διοίκησης του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου, χάρη στους οποίους κατέστη δυνατή η συμμετοχή μας.

Έχοντας πλέον εμπειρία από αγώνες αυτού του επιπέδου θα αγωνιστούμε την επόμενη φορά με περισσότερες αξιώσεις. Χθες, σε καμία απονομή δεν ακούστηκε ο ελληνικός εθνικός ύμνος και είναι πλέον προσωπικό μας στοίχημα, η Κάρπαθος να είναι αυτή που θα ανεβάσει ψηλά την ελληνική σημαία στην επόμενη διοργάνωση.