Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αττικής έκοψε τη βασιλόπιτα της - Στην εκδήλωση και ο Μέγας Ευεργέτης Αθανάσιος Μαρτίνος

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αττικής έκοψε τη βασιλόπιτα της - Στην εκδήλωση και ο Μέγας Ευεργέτης Αθανάσιος Μαρτίνος

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.

Σε μία κατάμεστη Αίθουσα, γεμάτη από μικρούς και μεγάλους συντοπίτες μας γιορτάσαμε την έλευση της νέας χρονιάς.

Τα παραδοσιακά μας όργανα, λύρα και λαούτο, συνόδευσαν τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Τμήματος Χορού και Τραγουδιού και με την καθοδήγηση ενός από τους τρεις Δασκάλους μας κ. Γιώργου Χατζηαντωνίου, τα παιδιά τραγούδησαν τα Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα γεμίζοντάς όλους μας με συναισθήματα, χαράς, συγκίνησης και αμέριστης περηφάνειας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας βράβευσε όλους τους εισαχθέντες αλλά και αποφοιτήσαντες φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, χαρίζοντάς τους Τιμητικό Έπαινο.

Την Εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Μέγας Ευεργέτης του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Μαρτίνος. Ο Πρόεδρος μας κ. Εμμ. Παναγιώτου, τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε για την μεγάλη του προσφορά. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του προσφέρθηκε μοναδικό χειροτέχνημα της Αντιπροέδρου μας κ. Νίκης Παλαιοχωριτη – Πρωτόπαππα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου κ. Ι. Καραϊτιανο, ο οποίος εξύμνησε το έργο του Συλλόγου μας τονίζοντας την αξία της εκμάθησης των παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από τους ακούραστους χοροδιδασκάλους κ.κ. Βασίλη και Καλλιόπη Μικροπανδρεμένου και Γιώργου Χατζηαντωνίου.

Ευχαριστούμε επίσης, τον κ. Ντίνο Χρυσοχόο, ο οποίος και φέτος προσέφερε στο Σύλλογό μας το φλουρί της Βασιλόπιτάς, το οποίο κέρδισε ο συντοπίτης μας κ. Δημήτρης Μιχ. Τσαγκάρης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά όλους όσοι παρευρεθήκατε στην Εκδήλωση κάνοντάς την για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά sold out.

Ανυπομονούμε να σας συναντησούμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας!

Καλή χρονιά σε όλους!

Δελτίο Τύπου

20.1.2024

Καρπαθιακά Νέα