Οι παίκτες του ΙΑΠΕΤΟΥ, Νικήτας Ζερβός και ο Ανδρέας Σακελλιάδης, στην μικτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Οι παίκτες του ΙΑΠΕΤΟΥ, Νικήτας Ζερβός και ο Ανδρέας Σακελλιάδης, στην μικτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Ενωσιακός Προπονητής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κύριος Τριχιάς, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές μας του τμήματος Κ-16, Σακελλιάδη Ανδρέα (τερματοφύλακα), και Ζερβό Νικήτα (επιθετικό) να συμμετάσχουν σε προπονήσεις και ακολούθως σε επίσημους αγώνες, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Ρόδου.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ήδη μεταβεί στον νησί της Ρόδου από 22/03 μέχρι 04/04.

Η μεικτή Δωδεκανήσου βρίσκεται στο 13ο Γκρουπ και το πρόγραμμα της είναι το παρακάτω: 25/03 με ΕΠΣ Λέσβου, 27/03 με ΕΠΣ Κυκλάδων, 29/03 ΡΕΠΟ, 31/03 με ΕΠΣ Σάμου, και 02/04 με ΕΠΣ Χίου.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Zeger Tollenaar και Στέλιο Πλατή, και ευχαριστούμε όλους τους γονείς του συλλόγου για την στήριξη τους.

Αυτό είναι το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα παιδιά της ακαδημίας μας, ο Σακελλιάδης Ανδρέας (τερματοφύλακας), και ο Ζερβός Νικήτας (επιθετικός), με την μεικτή Κ-16 της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Ρόδου, με την ελπίδα, κάποια στιγμή, να μπορέσουν να φορέσουν και την γαλανόλευκη.

Ανδρέα και Νικήτα, καλή επιτυχία.

Ανάρτηση Ακαδημία ΙΑΠΕΤΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

23.3.2023

Καρπαθιακά Νέα