Πηγάδια ΚΑΡΠΑΘΟΥ - Ευχάριστη εικόνα οι πεζές περιπολίες και ο ελεύθερος παραλιακός από αυτοκίνητα!

Πηγάδια ΚΑΡΠΑΘΟΥ - Ευχάριστη εικόνα οι πεζές περιπολίες και ο ελεύθερος παραλιακός από αυτοκίνητα!

Η εικόνα και μόνο ξαφνιάζει, είναι ευχάριστη και προσδίδει ασφάλεια. Πρόκειται για τον παραλιακό πεζόδρομο που είναι καθαρός από αυτοκίνητα και μακριά από την ασυδοσία των οδηγών! Μάλιστα οι πρώτοι που εκφράστηκαν με ανακούφιση ήταν οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις στον παραλιακό.

Ο νέος Αστυνομικός διοικητής,  ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Τσακιράκης, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Καρπάθου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και τα πάει περίφημα.

Πεζή περιπολία αποτελούμενη από 3 αστυνομικούς πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους και όπου χρειάζεται κόβουν τα πρόστιμα και αφαιρούν πινακίδες! Και εκτός πεζοδρόμου τα πράγματα αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολα για τους οδηγούς που είχαν μάθει να παρκάρουν όπου και όπως βρουν μέσα στα Πηγάδια. Αν συνεχίσουν στο ίδιο βιολί ας προετοιμαστούν για πρόστιμα.

Αυτά είναι τα καλά νέα, αφού μπορεί κανείς να περπατήσει με ασφάλεια και χωρίς το φόβο, τουλάχιστον στον παραλιακό, χωρίς να κινδυνεύει από έναν θεριακλή οδηγό.

Τα κακά νέα είναι ότι οι μπάρες ασφαλείας που έχει προμηθευτεί εδώ και πολλούς μήνες ο δήμος Καρπάθου εξακολουθούν να βρίσκονται φυλαγμένες στις κούτες τους. Πληροφορίες λένε ότι η προετοιμασία έχει γίνει και συντομότατα θα μπουν 5 από τις 11 που έχει προμηθευτεί ο δήμος Καρπάθου, ελπίζουμε να το δούμε κι αυτό το φετινό προεκλογικό καλοκαίρι.

(Σύντομα θα ακολουθήσει και φωτογραφικό ρεπορτάζ στα σκοτεινά νυχτερινά Πηγάδια).

7.5.2023

Καρπαθιακά Νέα