Πυροσβέστης ο Άγιος Βασίλης και θα φθάσει με rappel στην Κάρπαθο!

Πυροσβέστης ο Άγιος Βασίλης και θα φθάσει με rappel στην Κάρπαθο!

Να ζεσταθεί το κλίμα των γιορτών θα επιχειρήσει ο ΚΟΠΑΠ Καρπάθου έτσι και με τη εθελοντική συμβολή της Πυροσβεστικής και άλλων κατοίκων του νησιού μυστικά στήνεται ένα μεγάλο γλέντι για την έναρξη της Ονειρούπολης!

Δεν θα αποκαλύψουμε όλες τις πληροφορίες, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Άγιος Βασίλης θα….κατέβει από τα ψηλά του Επαρχείου με άλμα rappel και θα μοιράσει γλυκά και σοκολάτες σε μικρούς και μεγάλους. Η Πυροσβεστική υπηρεσία προετοιμάζεται πυρετωδώς και υπόσχεται τον καλύτερο εαυτό της, άλλωστε αυτό κάνει πάντοτε και να δώσει χαμόγελο και χαρά σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι και στην Κάρπαθο η μαγεία των γιορτών είναι φρέσκια κι ολοζώντανη.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι προγραμματισμένη και θα γίνει το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου. Στην πλατεία του Επαρχείου, όπου θα στηθεί ένα μικρό γιορτινό χωριό για γίνουν όλες οι δράσεις. Χορευτικές ομάδες, ζωντανή μουσική και τραγούδι. Πολλά φώτα αλλά και πυροτεχνήματα θα συνοδεύουν τη βραδιά. Να θυμίσουμε ότι ο ΚΟΠΑΠ έχει παράδοση στη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων γιορτών, η ομάδα Χατζηκουτσού, Βιτώρη, Σπανού ήταν εκείνη που άφησε ιστορία σε τέτοιες δράσεις.

Κόντρα σε ένα κλίμα διχόνοιας, που ταλαιπωρεί 5 μήνες τον Δήμο και κατ΄επέκταση όλο το νησί, ετούτη η χριστουγεννιάτικη γιορτή ίσως είναι μια ευκαιρία να ξαναβρεθούν γνωστοί και φίλοι, που έγιναν άγνωστοι και ξένοι. Και πρέπει να πούμε ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με έργα και πράξεις.