Πόπη Λαδή: Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με πάθος για να ξαναδώσω στο αγαπημένο μας χωριό την χαμένη του αίγλη

Πόπη Λαδή: Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με πάθος για να ξαναδώσω στο αγαπημένο μας χωριό την χαμένη του αίγλη

Αγαπητοί μου συγχωριανοί θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κινήθηκα τίμια, με ήθος και αξιοπρέπεια όπως έχω μάθει να πορεύομαι πάντα στην ζωή μου.Με την ψήφο σας έχω την τιμή να ειμαι η πρώτη γυναίκα εκλεγμένη Πρόεδρος της ιστορικής μας Κοινότητας.

Το αποτέλεσμα αυτό με γέμισε χαρά και ικανόποιηση αλλά και με τεράστιο αίσθημα ευθύνης.Με την συμπαράσταση όλων σας είμαι σίγουρη οτι θα ανταπεξέλθω στο δύσκολο έργο που με περιμένει συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση της οικογένειας μας.

Άλλωστε έχω μάθει τόσα χρόνια να προσφέρω ανιδιοτελώς κι αδιάκοπα για το Απέρι μας που υπεραγαπώ.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με πάθος για να ξαναδώσω στο αγαπημένο μας χωριό την χαμένη του αίγλη. Θα προασπίσω τα συμφέροντα του και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τα βλάψει.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, εκτός από την οικογένεια μου που η στήριξη της είναι δεδομένη, όλες και όλους που στάθηκαν δίπλα μου αυτό το διάστημα και με συγκίνησαν με το ενδιαφέρον τους.Το “επιτελείο μου”,όπως τους ονόμαζα χαριτολογώντας.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καρπάθου Μιχάλη Φελλουζή για την συντριπτική νίκη του και να του ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία.

Πόπη Λαδή

Καρπαθιακά Νέα

14.10.2023