Ο «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» συνεχίζει τις δράσεις ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ των χωριών μας

Ο «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» συνεχίζει τις δράσεις ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ των χωριών μας

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Σ.Τ.Ε.Ο.-Δ.Κ.) «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ

του Μανώλη Ηλ. Λιορεΐση

Προέδρου του Δ.Σ. του Σ.Τ.Ε.Ο.-Δ.Κ.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου – Διαφανίου Καρπάθου «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ», συνεχίζοντας τις δράσεις εξωραϊσμού των χωριών της Βόρειας Καρπάθου απέστειλε στις 13/5/2024 έγγραφο αίτημα προς τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Διαφανίου Καρπάθου Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Μηνά Οικονόμο (Αρ. Πρωτ. Λιμεν. Σταθ. Διαφανίου Καρπάθου 29/13-5-2024) με το οποίο ζητούσε την έγκριση του για την εκτέλεση των προγραμματιζόμενων από τον Σύνδεσμο εργασιών καλλωπισμού της Ζώνης Λιμένος Διαφανίου Καρπάθου.

Ο κ. Διοικητής απάντησε άμεσα στο υποβληθέν αίτημα δίνοντας πρόθυμα τη συγκατάθεση του στην προαναφερθείσα πρωτοβουλία.

Νωρίτερα και λόγω της οικονομικής στενότητας του Συνδέσμου ο Πρόεδρος του Μανώλης Ηλ. Λιορεΐσης είχε απευθυνθεί στον φιλόπατρη Πρόεδρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου Νέας Υόρκης Η.Π.Α. «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ» Νίκο Γεωρ. Πρωτόπαπα και ζήτησε την οικονομική αρωγή του παροικιακού μας Σωματείου στην προγραμματιζόμενη δράση.

Η ανταπόκριση του Νίκου Πρωτόπαπα εν προκειμένω υπήρξε απολύτως θετική.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Αδελφότητα Ολυμπιτών της Νέας Υόρκης συμβάλει οικονομικά σε εξωραϊστικές πρωτοβουλίες που αφορούν στον τόπο μας. Μόλις πέρσι ενίσχυσε με το ποσό των 1.100€ την επισκευή του μηχανισμού λειτουργίας και τη μορφολογική αποκατάσταση του σιντριβανιού της Πλατείας Λύρα στο Διαφάνι.

Το Δ.Σ. του Σ.Τ.Ε.Ο.-Δ.Κ. ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και την Αδελφότητά της Νέας Υόρκης για την άμεση ανταπόκριση τους στο υποβληθέν αίτημά μας.

Πολύ σύντομα το Λιμάνι του Διαφανιού θα έχει την εικόνα που του αρμόζει και θα υποδέχεται περήφανα τον κάθε επισκέπτη του τόπου μας.

18.5.2024

Καρπαθιακα Νέα