Συνεργασία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου με το σύστημα διαχείρισης MyTeam!

Συνεργασία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου με το σύστημα διαχείρισης MyTeam!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με το MyTeam! 🤝

👉Το myteam είναι μία σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών! Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται από τον Olympiacos BC Academy, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη Θεσσαλονίκης, το Eurohoops Academy κ.α., και πλέον από τον ΑΣ Ποσειδών Καρπάθου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ποσειδών Καρπάθου!
🫡Έχοντας πάντα ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες, δίνουμε πλέον σε προπονητές, γονείς και αθλητές την δυνατότητα να ενημερώνονται για τις καθημερινές δραστηριότητες του Συλλόγου από το κινητό τους!
✔️Οι υπεύθυνοι θα μπορούν να ενημερώνουν γρήγορα, εύκολα και με διαφάνεια, όλες τις διαδικασίες και τις δραστηριότητες που αφορούν τον σύλλογο.
✔️Οι προπονητές θα καταχωρούν τις προπονήσεις, τις παρουσίες αλλά και την πρόοδο των αθλητών σε όλα τα τμήματα, από το Κ6 μέχρι το ανδρικό!
✔️Οι γονείς θα βλέπουν τις ανακοινώσεις του Συλλόγου, το πρόγραμμα προπονήσεων και τους αγώνες, τις παρουσίες και την πορεία του παιδιού τους, ενώ σύντομα θα μπορούν να πληρώνουν και ηλεκτρονικά την συνδρομή!
Μετά το σύγχρονο site μας, στο άμεσο χρονικό διάστημα το e-shop μας, έρχεται και το myteam app, ως απόδειξη των βημάτων που κάνει ο Σύλλογος στη νέα εποχή! 📲
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1946 を ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ LOAITIT ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ περνάμε μαζί στην ψηφιακή εποχή"
30.11.2o23
Καρπαθιακά Νέα