ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - Καραμηνάς: "Πιο δυνατός ο 2ος Όμιλος" - Το πιθανότερο ότι δεν αποχωρεί ο Βιτώρης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ -  Καραμηνάς: "Πιο δυνατός ο 2ος Όμιλος" - Το πιθανότερο ότι δεν αποχωρεί ο Βιτώρης

«Ο δεύτερος όμιλος απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα είναι πιο δυνατός!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννη Καραμηνά στην ΡΟΔΙΑΚΗ και έγινε με αφορμή το ότι πλησιάζει ο καιρός για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Με την προσθήκη και του Ιάλυσου, θεωρώ ότι ανεβαίνει το επίπεδο της δυσκολίας όσον αφορά περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Νομίζω ότι ο όμιλος αυτός θα είναι πιο ανταγωνιστικός καθώς διαθέτει συνολικά πιο δυνατές ομάδες.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στα φιλικά, βλέπω πως ο Φοίβος, ο Ιάλυσος, ο ΑΕΡΑ, ο Διαγόρας Βατίου, ο Απόλλων Καλυθιών αλλά και ο Διγενής θα είναι οι πιο δυνατές ομάδες σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα, μακριά από τραυματισμούς και επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με προπονήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της ομάδας στα Πηγάδια. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ακολουθούν τα πρωινά δικό τους ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην μείνουν πολύ πίσω.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μια και, όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον δεν θα γίνει. Σημειώνεται πάντως ότι έχουν επιστρέψει οι Βασίλης Μαντινάος και Κώστας Μαντικός οι οποίοι απουσίαζαν λόγω σπουδών. Ο δεύτερος πάντως έχει παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, οπότε, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα χάσει το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στις 10 Οκτωβρίου οι εκλογές
Στις 10 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εκλογές του συλλόγου. Όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Βιτώρης θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο ενώ το Δ.Σ. ενδεχομένως να ενισχυθεί με την προσθήκη νέων παραγόντων.

πηγή www.rodiaki.gr