Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών»: Παρουσίαση εμφανίσεων 2020-2021

Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών»: Παρουσίαση εμφανίσεων 2020-2021

Δελτίο Τύπου  Ποσειδώνα

«Μία ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»…

Το σύνθημα μας ηχούσε και εξακολουθεί να ηχεί δυνατά. Να δίνει τον παλμό και να μας θυμίζει ποιοι είμαστε και που πηγαίνουμε. Από το καφενείου του Λάζαρου και την ιστορική πρώτη τρίαινα του Ποσειδώνα, στο 1981 και την απόφαση για το άνοιγμα της ομάδας εκείνης των Πηγαδίων σε όλη την Κάρπαθο, μέχρι τα σημερινά επίσημα πρωταθλήματα και την αδιάληπτη παρουσία στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Ο Ποσειδώνας είναι η ομάδας όλης της Καρπάθου και με αυτόν τον γνώμονα πορεύεται, συνεχίζει, προχωράει και προσπαθεί να ενώσει σε πνεύμα άμιλλας και ομόνοιας.

Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε η Κάρπαθος, το ευλογημένος τόπος μας, παραμένει πρωταγωνιστής στην καθημερινότητα μας.

Και ο αθλητισμός το μεράκι μας.

Παρά τις δυσκολίες, παρά τις πολλές αλλαγές, παρά το γεγονός ότι η βασική πηγή εσόδων μας, το «Ποσειδώνιο» Κύπελλο Καρπάθου δεν πραγματοποιήθηκε, είμαστε εδώ και φέτος να δώσουμε το ραντεβού με την ιστορία που δημιουργήσαμε.

Κόντρα στο ρεύμα και τον καιρό, στην εσχατιά του Αιγαίου, υπάρχουμε και ξεκινάμε το ποδοσφαιρικό μας ταξίδι.

Σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική χρονιά θα βάλουμε τα καλά μας. Με καμάρι σας παρουσιάζουμε τις τρεις εμφανίσεις της σεζόν 2020-2021.

Η πρώτη στα χρώματα μας, το κόκκινο του πάθους και το μπλε της θάλλασας, η δεύτερη λευκή για να σηματοδοτεί μια νέα και σπουδαία αρχή και η τρίτη μαύρη για να μας θυμίζει όλους εκείνους που δεν είναι ποια κοντά μας.

Για αυτό στο μανίκι της, θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Ηλία Χατζηγεωργίου που ήταν πάντα κοντά στο σύλλογο, αρωγός και υποστηρικτής στις εύκολες και δύσκολες μέρες.

Πάντα στην εμφάνιση μας πρωταγωνιστής η Κάρπαθος και ο θεός Ποσειδώνας, το σύμβολο και έμβλημα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Τον Γιώργο και Ειρήνη Χατζηγεωργίου που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους Ηλία που έφυγε από κοντά μας και που πάντα είχε στην καρδιά του τον Ποσειδώνα.

Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστών στην οικογένεια Λουλούδη και κυρίως στο πρόσωπο του Χρήστου που όλα αυτά τα χρόνια με κάθε τρόπο είναι κοντά στην προσπάθεια μας.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδες!