Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπάθου «Ποτίδαιον» ενημερώνει

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπάθου «Ποτίδαιον» ενημερώνει
Φίλοι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας,
Ο Διευθυντής του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας καλωσορίζουν στο Σχολείο και σας εύχονται καλή σχολική χρονιά.
Σας κάνουμε γνωστό ότι τη Δευτέρα 14/9/2020 τα παιδιά θα έρθουν στο Σχολείο στις 11.00 π.μ.
Θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία και θα τους δώσουμε ενημέρωση και οδηγίες για τον Covid-19, σύμφωνα και με τα συνημμένα που σας στέλνουμε (στο e-mail που έχετε δηλώσει) και παρακαλούμε να τα έχετε υπ’ όψην σας.
Ο αγιασμός του Σχολείου θα γίνει στις 12.30 μ.μ. στο προαύλιο του Σχολείου με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών και σε απόσταση μεταξύ τους.
Τα παιδιά θα πάρουν τα βιβλία τους, μάσκες και παγούρια νερού και πρόγραμμα για την Τρίτη 15/9/2020.
Θα αποχωρήσουν στις 13.15 μ.μ.
………………………….
Σύντομα θα ανακοινωθεί πρόγραμμα συναντήσεων κάθε εκπαιδευτικού με τους γονείς-κηδεμόνες κάθε τάξης ξεχωριστά για γνωριμία και ενημέρωση.
Συνιστάται η τηλεφωνική επικοινωνία και η χρήση ραντεβού με το Διευθυντή του Σχολείου για έκδοση βεβαιώσεων, εγγράφων κλπ. καθώς βρίσκονται σε ισχύ μέτρα υγείας και επισημαίνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.
Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε για κάθε θέμα και πρωταρχικός μας στόχος και μέριμνα είναι το καλό των παιδιών, ακόμη περισσότερο στις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να εργαστούμε και να λειτουργήσουμε.
Ο καθένας στο θεσμικό του ρόλο και όλοι μαζί για τα παιδιά μας.