Ο Πρόεδρος ΚΟΠΑΠ, Γιάννης Νισύριος, για το Δημοτικό Γυμναστήριο: "Μετά την αδειοδότηση θα γίνουν τα εγκαίνια"

Ο  Πρόεδρος ΚΟΠΑΠ, Γιάννης Νισύριος, για το Δημοτικό Γυμναστήριο: "Μετά την αδειοδότηση θα γίνουν τα εγκαίνια"

Πέρασαν πολλοί μήνες με το δημοτικό γυμναστήριο της Καρπάθου κλειστό! Για την ακρίβεια μετράμε 3 χρόνια, από τότε που έχει να λειτουργήσει κι οι απορίες είναι εύλογες για την τύχη του.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου και Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ κ. Γιάννης Νισύριος, ξεκαθάρισε στα Καρπαθιακά Νέα ότι συντομότατα θα γίνουν τα εγκαίνια ενός πρότυπου και κυρίως αδειοδοτημένου Δημοτικού Γυμναστηρίου!

“Έχουν έρθει νέα και σύγχρονα μηχανήματα, έχουν τοποθετηθεί στον χώρο και μας μένει η πυρασφάλεια. Επίσης οι δυο πόρτες πρέπει να ανοίγουν προς τα έξω και αυτό το φτιάχνουμε τώρα. Αμέσως μετά και αφού έχουμε την επίσημη άδεια στα χέρια μας θα κάνουμε τα εγκαίνια” ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα ο κ. Νισύριος, ο οποίος φρόντισε να τονίσει ότι στη δική του θητεία έγιναν όλα σύμφωνα με τους νόμους και δεν άφησε το Δημοτικό Γυμναστήριο να λειτουργεί δίχως άδεια.

Το Γυμναστήριο βρίσκεται στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής και έχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, όπως άλλωστε είναι η προϋπόθεση για την άδεια.

Πάντως και η προηγούμενη Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ, κα Ρίτα Καλή Φιλιππούση, που έτρεξε το θέμα στη διάρκεια της θητείας της, την περασμένη Άνοιξη όταν είχε βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και είχε προχωρήσει στην ενοικίαση του, είχε αναφέρει ότι σύντομα θα άνοιγε το Γυμναστήριο!

Ας κρατήσουμε λοιπόν μικρό καλάθι κι ας περιμένουμε τις εξελίξεις…

10.2.2023

Καρπαθιακά Νέα