Ο Δήμαρχος εξέδωσε μία πρωτοφανή ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για παύση της λειτουργίας της Οικονομικής Υπηρεσίας.
Αντίστοιχη ανακοίνωση Δημάρχου για αναστολή Υπηρεσίας έχουμε δει μόνο στην περίπτωση της Ρόδου όπου μετά από έφοδο των αδιάφθορων πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις των μισών υπαλλήλων της Πολεοδομίας .
Ο κόσμος είναι ανάστατος κι ο Δήμαρχος οφείλει να ενημερώσει :
Συμβαίνει κάτι τέτοιο και στον Δήμο Καρπάθου ;
Υπάρχει έγγραφο με το οποίο ζητείται από την οποιαδήποτε αρχή να θέσει σε αναστολή την πιο σημαντική υπηρεσία του Δήμου ;
Αναφέρεται έλεγχος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας .
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις καταγγελίας στο παρελθόν που ζητήθηκαν στοιχεία του Δήμου Καρπάθου από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας γιατί δεν προέβη ο Δήμαρχος σε αναστολή καμίας υπηρεσίας ;
Γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του έχει κάνει επώνυμη καταγγελία στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας κατά του Δήμου , στην θητεία του κ. Νισυρίου ; Έκανε δηλαδή , ότι ακριβώς καταγγέλει.
Ελπίζουμε να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων διότι ο κόσμος εκτός από αναστατωμένος είναι και προβληματισμένος όταν βλέπει μια Δημοτική Αρχή με τεράστια πλειοψηφία να δηλώνει αδυναμία να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες ενός πολίτη .
19.6.2025
Καρπαθιακα Νέα