Τα ωμά ψέματα, οι ειρωνίες και η παραπληροφόρηση των δημοτών δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά

Τα ωμά ψέματα, οι ειρωνίες και η παραπληροφόρηση των δημοτών δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπληκτος ενημερώθηκα από συνεργάτες μου για ανάρτηση εργαζομένου του Δήμου σε διαδικτυακό ιστότοπο (face book), στην οποία αναγράφονται ψέματα περί δήθεν ομόφωνων αποφάσεων, υποδείξεις περί ενοικιάσεων χώρων φιλοξενίας, αιχμές και ειρωνείες περί ψήφων, απαξίωση και περιφρόνηση περί μη επιθυμίας διαλόγου με ‘’κάποιους από εμάς’’.

Έχω  χρέος  να  είμαι  κάθετα  κατηγορηματικός, γιατί  πες πες, ίσως πιστεύει ότι  κάτι θα  μείνει.   Στο Όργανο Πολιτικής Προστασίας ουδέποτε αποφασίσαμε  φιλοξενία   μεταναστών και μάλιστα στον συγκεκριμένο χώρο όπου αναφέρεται. Πρέπει να γίνει σαφές σ’ όλους όσους μπορεί να διάβασαν αυτή την «περίεργη»   ανάρτηση,  ότι   τέτοιο   θέμα   δεν   υφίσταται.

Από εκεί και πέρα ο συγκεκριμένος εργαζόμενος του Δήμου θα πρέπει να γνωρίζει:

  • Ότι, ως εργαζόμενος δεν μπορεί να επικοινωνεί με τον Δήμαρχο μέσω αναρτήσεων στο Facebook.  Κάτι  τέτοιο δεν συνάδει με στοιχειώδεις αρχές και κανόνες λειτουργίας του Δημοσίου.
  • Ότι, όταν  γράφει  τέτοια  ωμά  ψεύδη,  δεν μπορεί  να  αναφέρεται στην Δημοτική Αρχή και στα Όργανα του Δήμου,  χρησιμοποιώντας  απαξιωτικές φράσεις  του επιπέδου «δεν επιθυμώ διάλογο με κανένα από εσάς» παρουσιάζοντας ότι  τον ενδιαφέρει  δήθεν η ενημέρωση των  φίλων του. Φίλων του όμως που τους παραπληροφορεί με όσα γράφει.
  • Ότι, ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους του Δήμου και προωθούν δέσμη παρεμβάσεων για να υπάρχουν βελτιώσεις.

Ως Δήμαρχος δεν μπορώ να ανεχτώ τέτοια ωμά ψέματα και μάλιστα από εργαζόμενο του Δήμου, ούτε συμπεριφορές πέραν κάθε γράμματος και πνεύματος του  Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.  Γι’ αυτό και θα προβώ  άμεσα σε μέτρα. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον Δήμο, να παραπληροφορεί, να απαξιώνει τον Δήμο. 

 

Κάρπαθος 07 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος