Σε κρίση ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ; Αγκάθι για την Κάρπαθο η υπόθεση Μαργαρίτη

Σε κρίση ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ; Αγκάθι για την Κάρπαθο η υπόθεση Μαργαρίτη

Η λήξη της συνεργασίας του Ποσειδώνα, με τον αγαπητό σε όλη την Κάρπαθο, τερματοφύλακα Γιάννη Μαργαρίτη, έχει προβληματίσει τους Καρπάθιους φίλους του ιστορικού σωματείου. Σίγουρα δεν βρισκόμαστε στην ιστορική καμπή του 2010, ωστόσο ο Ποσειδώνας διανύει μια δύσκολη περίοδο και το μόνο που δεν θα τον βοηθήσει είναι η σιωπή. Λίγο πριν πάρει ανάσα το 2024 και ο Ποσειδώνας γίνει 78 ετών, θα πρέπει να βρει τερματοφύλακα και επίσης η διοίκηση να απαντήσει στο αν είναι ικανοποιημένη από τις δυο μεταγραφές ξένων παικτών. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στη συνοχή και την απόδοση της ομάδας και βέβαια στην συμπαράσταση των Καρπαθίων, που ανέκαθεν αποτελούσαν τη μεγαλύτερη δύναμη του ιστορικού σωματείου της Καρπάθου.

Ας δούμε όμως το τι έχουμε επίσημα αλλά και ανεπίσημα καταγράψει για τη διακοπή αυτής της συνεργασίας που αναστάτωσε την αθλητική Κάρπαθο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρώην πια, τερματοφύλακας του Ποσειδώνα, κ. Γιάννης Μαργαρίτης, ένα μέλος του Δ.Σ του Ποσειδώνα τον έβρισε την ώρα του αγώνα από την εξέδρα χωρίς κανένα λόγο. Ο ίδιος ζήτησε από τη διοίκηση να καταδικάσει αυτή την κίνηση ωστόσο, σύμφωνα πάντοτε με τον κ. Μαργαρίτη, η διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου προτίμησε αντί να καταδικάσει το γεγονός να ανακοινώσει λύση της συνεργασίας σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει την ψυχή του για αυτή την ομάδα (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σύζυγος του τερματοφύλακα σε ανάρτηση της)!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που φτάνουν στα Καρπαθιακά Νέα, ο τερματοφύλακας από την αρχή του αγώνα ακουγόταν να σχολιάζει την απόδοση 2 συμπαικτών του, κάτι που δεν άρεσε στο μέλος του Δ.Σ. και του είπε με άκομψο τρόπο να σωπάσει. Το μέλος του Δ.Σ. μετά τη λήξη του αγώνα, στα αποδυτήρια, ζήτησε συγνώμη για την άκομψη συμπεριφορά του, σημειώστε ότι ο κ. Μαργαρίτης είχε ήδη αναχωρήσει από εκεί.

Το παραπάνω γεγονός δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την πλευρά του Ποσειδώνα αφού ο Πρόεδρος του κ. Κοσμάς Γιαλλουράκης σε σχετικό ερώτημα που απευθύναμε μας απάντησε: «Η σελίδα της ομάδας είναι υπεύθυνη για τις ανακοινώσεις».

Ερώτημα απευθύναμε στον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Χατζηκουτσό ωστόσο και εκείνος, αν και παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα και γνωρίζει τα γεγονότα από πρώτο χέρι, απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο και μας είπε ότι στα αρμόδια όργανα και εν προκειμένο σε Γενική Συνέλευση θα μιλήσει ανοιχτά για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Καρπάθου.

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαργαρίτης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ποσειδώνα προχώρησε σε νέα ανάρτηση στην οποία δεν κρύβει  αναφέρει:

«Στην τελευταία μου εμφάνιση με την ομάδα της καρδιάς μου κατάφερα και κέρδισα το χαμόγελο των μικρών μας φιλάθλων όπου με έκαναν και σύνθημα μέσα από τον ιδρώτα μου και το πάθος που έχω για αυτή την ομάδα! Μετά την υποκριτική ανακοίνωση σας εύχομαι να κοιμαστε ήσυχοι γιατί εγώ από την στεναχώρια μου ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ… Τουλάχιστον έστω και αργά κατάλαβα τι υποκριτές είστε και για τι ανθρώπους έκανα τόσες θυσίες… Καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου… Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών».

19.12.2023

Καρπαθιακά Νέα