Δεν έκλεισε η υπόθεση Ρουμάνη. Σιγή ασυρμάτου για το Νοσοκομείο Καρπάθου

Δεν έκλεισε η υπόθεση Ρουμάνη. Σιγή ασυρμάτου για το Νοσοκομείο Καρπάθου

Ανοικτή μένει  η υπόθεση που αφορά την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, από τη θέση του. Και δεν κλείνει, όπως κάποιοι βιάστηκαν να θεωρήσουν, γιατί αυτή είναι  η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SkyRodos, o υπουργός Υγείας σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου ή το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει συνάντηση  ή τηλεφωνική επικοινωνία, με τον κ. Γρηγόρη Ρουμάνη.

Βούληση του υπουργού Υγείας είναι, να ενημερωθεί πλήρως από τον ίδιο το διοικητή του νοσοκομείου για τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση.

«Ενημερώθηκα για την παραίτηση του κ. Ρουμάνη μόλις την Παρασκευή και αυτό από το έγγραφο που έλαβα. Δεν έχω εικόνα και θέλω να ενημερωθώ από τον ίδιο », φαίνεται να είπε ο κ. Πλεύρης σε στενούς του συνεργάτες. Να σημειωθεί πως στο κείμενο ή την επιστολή παραιτήσεως που έστειλε ο κ. Ρουμάνης, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Την ίδια ώρα κανείς δε σηκώνει το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου. Η διοίκηση του Νοσοκομείου παραμένει σιωπηλή, αλλά και ο Δήμος, όπως και το Επαρχείο φαίνεται να περιμένουν κάτι, χωρίς ωστόσο η κοινωνία να γνωρίζει τι ακριβώς περιμένουν!  Εξαίρεση οι προσωπικές δηλώσεις του κ. Δημήτρη Σπανού και της κας Καλλιόπης Νικολαϊδου καθώς και του Προέδρου τοπικής κοινότητας Πηγαδιών κ. Χατζηκουτσού.

Από την άλλη η ΑΠΕΚ κατέθεσε και επίσημο αίτημα για να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα την υγεία και τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο του νησιού. Το ερώτημα που τίθεται από πλευράς δημοτικών συμβούλων είναι εάν θα πάει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπάθου σε αυτό δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσει επίσημα για την κατάσταση!

Αύριο πάντως περιμένουν τον κ. Ρουμάνη στην Κάρπαθο. Ο διοικητής έχει προγραμματισμένο ταξίδι ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν τελικά αυτό πραγματοποιηθεί.