Με θέμα το λιμάνι συνεδριάζει στις 5 Δεκέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου!

Με θέμα το λιμάνι συνεδριάζει στις 5 Δεκέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου!

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Καρπάθου με μοναδικό θέμα το λιμάνι!

Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Καρπάθου, κ. Μ. Μανωλάκης, δεν αγνόησε το αίτημα των 27 πολιτών της Καρπάθου (εισηγητής του θέματος ο κ. Νίκος Κανάκης) το οποίο είχε πρωτοκολληθεί στον Δήμο Καρπάθου στις 30 Ιουλίου 2021.  Για πρώτη φορά από το 2019 το θέμα του λιμανιού ξαναβρίσκεται στο επίκεντρο των θεμάτων του Δήμου Καρπάθου!

Μάλιστα να αναφέρουμε ότι για λόγους Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 επιλέχθηκε το Εκκλησιαστικό Μέγαρο της Ευαγγελίστριας στα Πηγάδια, για να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο. Από τους προσκεκλημένους ξεχωρίσαμε το πρώτο όνομα που είναι του κ. Γεραπετρίτη όπως και ο Υπ. κ. Πλακιωτάκης, επίσης καλεσμένοι είναι οι Βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ., ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, η Έπαρχος Καρπάθου & ΗΝ Κάσου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παπαοικονόμου καθώς επίσης και ο εισηγητής κ. Κανάκης, και οι μελετητές κ.κ. Α. Γιαμίν και Κ. Καραξής. Μοναδικό ερωτηματικό στην γενναία απόφαση Μανωλάκη, υπάρχει πρόβλεψη να παρακολουθήσουν οι απόδημοι Καρπάθιοι; θα είναι live η συνεδρίαση;