Συνταξιοδοτήθηκε η Κάριν Λαχανά. Ο Δήμος χάνει μια άριστη επιστήμονα

Συνταξιοδοτήθηκε η Κάριν Λαχανά. Ο Δήμος χάνει μια άριστη επιστήμονα

 

Και τυπικά ολοκληρώθηκε η σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, της Κάριν Λαχανά, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Χημικών Μηχανικών με βαθμό Γ’, με τον Δήμο Καρπάθου.

Εργαζόμενη στον Δήμο από το 2007, ήταν Διευθύντρια της ΔΕΥΑΚ, μέχρι και το 2011, όπου η διεύθυνση έκλεισε. Στη συνέχεια και έως το 2019 ήταν η προϊστάμενη του τμήματος Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια συνέγραψε τις μελέτες του Δήμου σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα.

Η Κάριν Λαχανά αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στην ειδικότητα του Χημικού Μηχανικού με βαθμό άριστα 10! Ξεχώριζε για την τετράγωνη λογική και την “γερμανική” αντιμετώπιση των θεμάτων, στα οποία ήταν υπεύθυνη και διαχειριζόταν.

Στο πανεπιστήμιο γνώρισε και στη συνέχεια παντεύτηκε με τον γεωπόνο Γιάννη Λαχανά, έτσι βρέθηκε να ζει στην Κάρπαθο.  Πρόκειται για Καρπαθιά με  πολύ ξεχωριστή νοοτροπία και άποψη ζωής. Ο Δήμος χάνει μια συνεπέστατη, μια άριστη εργαζόμενη.  Τα Καρπαθιακά Νέα εύχονται καλή πορεία και υγεία στις νέες διαδρομές που ανοίγονται μπροστά στην κ. Λαχανά.

πηγή www.karpathiakanea.gr