ΣΚΑΚΙ - Εξαιρετική η παρουσία της ΚΑΡΠΑΘΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

ΣΚΑΚΙ - Εξαιρετική η παρουσία της ΚΑΡΠΑΘΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Η συμμετοχή μας ήταν και φέτος επιτυχημένη αφήνοντας τους πάντες να μιλούν για την Κάρπαθο!

Ιδιαίτερα ο Γεώργιος Σεβδαλής κατάφερε να σημειώσει 6 βαθμούς παραμένοντας μέχρι τον τελευταίο γύρο στην δεύτερη θέση πανελληνίως, ενώ 6 βαθμούς σημείωσε και ο Ορέστης Βασιλόπουλος. Φυσικά, στην κορυφή της βαθμολογίας μας ήταν και η Κυριακή Κατωγυρίτη, όπως κάθε χρόνο!

Εξαιρετική πορεία είχαν η Άννα Βιτωρούλη, ο Πολυχρόνης Σπανός και η Διώνη Βασιλοπούλου χωρίς να “κολλήσουν” λόγω της πρώτης τους συμμετοχής, ανάμεσα στην θάλασσα των εκατοντάδων διαγωνιζομένων.

Την μαχητικότητα που τους έδειξαν και πάλι η Ελένη και Νίκος Βασίλας και η Ειρήνη Βιτωρούλη σημειώνοντας σημαντικούς βαθμούς και παρά -να σημειώσουμε για τους συγκεκριμένους αθλητές μας- την κούραση της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που τελείωσε πριν μία μόλις εβδομάδα!

Μετά από τα τόσο επιτυχημένα αποτέλεσμα στους παγκόσμιο και τους τελικούς Ελλάδας, θα ξεκινήσουμε μετά την λήξη των σχολικών μαθημάτων, τμήμα προετοιμασίας για τα παιδιά που θα διεκδικήσουν τα μόρια αθλητισμού στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείνουμε και αυτήν την χρονιά με τόσο ευχάριστα νέα! Όλα μπορούν να επιτευχθούν όταν υπάρχει υπευθυνότητα, καλός σχεδιασμός και όρεξη για δουλειά!

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν και φέτος κοντά μας!

Δελτίο Τύπου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου

30.4.2023