Ο Σκοπευτικός Όμιλος ΑΣΟΛ βράβευσε τους χορηγούς και τους αθλητές του στην Κάρπαθο (pics)

Ο Σκοπευτικός Όμιλος ΑΣΟΛ βράβευσε τους χορηγούς και τους αθλητές του στην Κάρπαθο (pics)

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης αθλητών & χορηγών μας.

Στην αρχή της εκδήλωσης νιώσαμε την επιθυμία να βραβεύσουμε τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς και την ευγενική χορηγία τους δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί το άθλημα της σκοποβολής στην Κάρπαθο.

Βραβέυθηκαν οι Ναυτιλιακές εταιρίες ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES και τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβε ο εκπρόσωπος του στην Κάρπαθο κος Φιλιπίδης Γεώργιος.

Βραβεύθηκε το BLUE BAY HOTEL του Εμμ. Κρητσιώτη

Βραβεύθηκε η ταβέρνα MESOGIOS του Μανώλακα Μηνά

Βραβεύθηκαν οι αθλητές : Σπανός Μιχαήλ του Δημ. 1ος, Κρητσιώτης Εμμ. 2ος, Χωρατατζής Ευάγγελος 3ος, για την συμμετοχή τους στους αγώνες ετήσιας κατάταξης 2022 σκοποβολής σταθερού στόχου I.S.S.F

Βραβεύθηκαν οι αθλητές : Παραγυιός Νικόλαος 1ος, Μαρή Ειρήνη 2η, Ζάβαλης Αντώνιος 3ος, για την συμμετοχή τους στους αγώνες 2022 σκοποβολής Πρακτικής Σκοποβολής I.P.S.C Shootgun Λειόκανα.

Δόθηκαν αναμνηστικά για τους επετειακούς αγώνες, Ιατρού Βασιλειώτη Ιωάννη στην οικογένεια του, Αγίας Μαρίνας Πει-Ολύμπου στην ιδιοκτήτρια της Κα Κανάκη-Αντωνάκη Καλλιόπη

Στους επετειακούς αγώνες Ιατρού Βασιλειώτη Ιωάννη βραβεύθηκαν οι αθλητές : Κρητσιώτης Εμμ. 1ος, Ago Elis 2ος, Στεφανουδάκης Μιχαήλ 3ος.

Στους επετειακούς αγώνες Αγίας Μαρίνας Πει-Ολύμπου βραβεύθηκαν οι αθλητές : Κρητσιώτης Εμμ. 1ος, Κωσταβασίλης Χρήστος 2ος, Πρωτογεράκης Μιχαήλ 3ος.

Τις βραβεύσεις έκαναν : ο κος Κυριακάκης Εμμανουήλ, ο κος Φιλιπίδης Γεώργιος, ο Συντ/ρχης Κασσελάκης Αντώνιος, ο κος Σαίτης Εμμανουήλ και δόθηκαν 4 Κύπελα αγώνων σκοποβολής, σχετικά διπλώματα και μετάλλια κατάταξης.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους αθλητές και αθλητριές μας, την κοινωνία της Καρπάθου που αγκάλιασαν το χωρίς όρια άθλημα της Σκοποβολής και υποσχόμαστε στο μέλλον την διεξαγωγή και άλλων αγώνων Σκοποβολής με Πανελλήνια ανταπόκριση για την Όμορφη και Μοναδική μας Κάρπαθο.
Για όσους/ες επιθυμούν να γνωρίσουν και να «ταξιδέψουν» στο υπέροχο και μοναδικό άθλημα της Σκοποβολής εμείς θα είμαστε δίπλα τους και συνέχεια εδώ στην Κάρπαθο μας.
Για πληροφορίες, εγγραφές και ότι άλλο επιθυμείτε να ρωτήσετε επικοινωνήστε με Μυγιάκη Άρη στο τηλ: 6970884588 Το Δ.Σ του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου – Ομάδα Καρπάθου.
24.12.2022
Καρπαθιακά Νέα