Στα χέρια του Δημάρχου, κ. Νισύριου, το μέλλον του Δήμου

Στα χέρια του Δημάρχου, κ. Νισύριου, το μέλλον του Δήμου

Χθες εκλέχθηκαν δύο μέλη στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και σήμερα παραιτήθηκαν! Ο λόγος για τους κ.κ. Λύκο και Λυριστη. Η Ο.Ε. εξακολουθεί να μην λειτουργεί.

Όχι έναν αλλά 5 μήνες μετράμε από τότε που ξέσπασε η διαμάχη στην παράταξη που διοικεί τον Δήμο του νησιού, τη Νέα Πνοή, κι ο τόπος δε λει να πάρει ανάσα. Βήματα έγιναν συνεργασίες αναπτύχθηκαν αλλά να που σήμερα εξακολουθεί να μην μπορεί να συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή με συνέπεια τη χωλότητα του δήμου.

Ποιος φταει; Ποιος έχει ευθύνη για την κατάσταση; Πολλοί ρίχνουν το μπαλάκι στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και πράγματι υπάρχουν ευθύνες που ξεκινούν από αυτή την ομάδα όπως έχουμε κι εμείς οι ψηφοφόροι για τις επιλογές μας.

Ωστόσο τη μπαγκέτα της ορχήστρας που λέγεται δήμος Καρπάθου την κρατά ο κ. Νισύριος κι αν θυμάμαι καλά από τον Αύγουστο, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, είχε αναφέρει ότι θα δώσει λύση γιατί είναι ο δήμαρχος.

Επειδή λοιπόν το νησί όλοι το αγαπούν ή τουλάχιστον για αυτό επιμένουν και φωνάζουν, μήπως είναι ώρα ο κ. Νισύριος να καλέσει την παράταξη του και να βρει την άκρη;  Η φράση “όλοι μαζί” είναι πια μονόδρομος.

Οι εκλογές είναι μακριά κι εκείνοι που βλέπουν νέους σχηματισμούς και παράταξεις ας κρατήσουν την αναπνοή και τα λόγια τους.

Πόσο να κάνει υπομονή αυτός ο τόπος;