Στον αέρα η στοχοθεσία των εργαζομένων στον Δήμο Καρπάθου - Πάμε για στάσεις εργασίας;

Στον αέρα η στοχοθεσία των εργαζομένων στον Δήμο Καρπάθου - Πάμε για στάσεις εργασίας;

Στον αέρα βρίσκεται ακόμα η στοχοθεσία των εργαζομένων στον Δήμο Καρπάθου παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων στον Δήμο Καρπάθου και παρά την γραμμή του Υπουργείου Εσωτερικών περί κατάρτιση στοχοθεσίας από τους Δημάρχους προς τις Διευθύνσεις, τα Τμήματα και των εν δυνάμει υποδομών τους.

Αυτό επιφέρει σημαντικές απώλειες στο εισόδημα των εργαζομένων στους ΟΤΑ μιας και χωρίς την κατάρτιση στοχοθεσίας δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε μπόνους επίτευξης στόχων στο τέλος έκαστου έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων, ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Καρπάθου συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση μετά από την εξέλιξη αυτή, με μοναδικό θέμα τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν μετά την προθεσμία από έδωσε η ηγεσία των εργαζομένων στον Δήμαρχο Καρπάθου που δεν είναι άλλη από άμεση προειδοποιητική 3ωρη στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

Οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν μέχρι την ικανοποίηση του νόμιμου δικαιώματος των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αξιολόγηση των εργαζομένων και είναι πράγματι απορίας άξιον πώς ο Δήμαρχος Καρπάθου δεν έχει ακόμη μπει στην διαδικασία αξιολόγησης υποδομών των υπηρεσιών του Δήμου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματος των εργαζομένων στον Δήμο.

Όπως αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική τους Συνέλευση.

 

17.6.2023

Καρπαθιακά Νέα