Η Κάρπαθος φιλοξενεί γυρίσματα σπουδαίας και διεθνής διαφημιστικής παραγωγής

Η Κάρπαθος φιλοξενεί γυρίσματα σπουδαίας και διεθνής διαφημιστικής παραγωγής

Ένα τεράστιο στούντιο έχει γίνει αυτές τις μέρες όλη η Κάρπαθος! Πολύ μεγάλη εταιρεία παραγωγής με έδρα την Νέα Υόρκη πραγματοποιεί  διαφημιστικές φωτογραφήσεις σε διάφορα σημεία της Καρπάθου. Οι εικόνες και τα Videos από το νησί θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο!

Πρόκειται για 20 άτομα προσωπικό, διακεκριμένους φωτογράφους και δυο μοντέλα που έχουν ταξιδέψει από τις ΗΠΑ για αυτά τα γυρίσματα! Σήμερα το πρωι, 5η μέρα της αποστολής, σειρά για γύρισμα είχαν τα Πηγάδια. Στο φιλόξενο λιμάνι της Καρπάθου έγιναν φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις. Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα πέρασε από τον Άγιο Νικόλαο Σπόων, τις Μενετές καθώς και από άλλα σημεία της Καρπάθου.

Η Κάρπαθος, με την μοναδική πηγαία ομορφιά και την παράδοση της, θα μπορούσε να μπει δυναμικά στον  στον χώρο των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών  και να κερδίσει μια θέση στον χάρτη της οπτικοακουστικής αγοράς.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Καρπάθου κ. Μανώλης Παραγυιός, ο οποίος μετά από σχετική αίτηση έδωσε  τη σχετική άδεια, από πλευράς Δήμου, για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα από την διαφημιστική εταιρεία ανέφερε στα Καρπαθιακα Νέα:

” Η προβολή ενός τόπου γίνεται και με την προσέλκυση εταιρειών υψηλού επιπέδου οι οποίες επιλέγουν το νησί μας για την φωτογράφιση των προϊόντων τους . Με τη συγκεκριμένη εταιρεία υπήρχε επικοινωνία από την αρχή του καλοκαιριού ώστε να προγραμματίσει και με ειδική άδεια από τον Δήμο, μαζί με τα προϊόντα της να προβάλλει στα πέρατα του κόσμου και το νησί μας .

Στοχεύουμε σε συνεργασίες με εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς καθώς το όφελος που αποκομίζει το νησί μας είναι τεράστιο μέσω της έμμεσης προβολής ”

16.9.2023

Καρπαθιακά Νέα