Με πρώτο θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 η σημερινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Καρπάθου

Με πρώτο θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 η σημερινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Καρπάθου

Σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, στις 18.00, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καρπάθου μέσω τηλεδιάσκεψη με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Πρώτο και σημαντικότερο θέμα αφορά τη συζήτηση και τη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρπάθου για το 2021 με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Λυριστή. Έχει προηγηθεί η συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δυο παρατάξεων, εκεί όπως αναφέρει σχετικό Δ/Τ του Δήμου διαπιστώθηκε η “συμφωνία για τους βασικούς άξονες που έχουν χαραχτεί και ένα πολύ σημαντικό συναινετικό κλίμα”. Περιμένουμε λοιπόν σήμερα να δούμε και να ακούσουμε την ομόφωνη συμφωνία για το τεχνικό πρόγραμμα που ήδη έχουν στα χέρια τους και μελετούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Καρπάθου.

Μάλιστα όπως μας έλεγαν κάποιοι Δημ. Σύμβουλοι,  περιμένουν να ακούσουν από τα χείλη του Δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου, τους λόγους του συγκεκριμένου σχεδιασμού και το ολοκληρωμένο μακρόπνοο πρόγραμμα του Δήμου για την νέα χρονιά. Καθώς επίσης και τις επισημάνσεις του Δημάρχου για τα θέματα που ο εκείνος παρουσίασε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ξεχωρίζει το ζήτημα του ΕΠΑΛ, του πολιτιστικού κτηρίου στο Κονάκι, που ήδη παρέλαβε ο Δήμος, καθώς και το θέμα της ύδρευσης. Πάντως κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για τον σχεδιασμό του νέου τεχνικού προγράμματος. Ας ελπίσουμε να δούμε από το youtube το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου (29/12/2020). Πάντως μέχρι τώρα ο Δήμος δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση για ζωντανή μετάδοση και μάλλον την τελευταία στιγμή θα σηκώσει και πάλι ψηλά το θέμα.

(Φωτογραφία αρχείου από το προηγούμενο Δ.Σ. Καρπάθου)