Κάρπαθος - Θα περάσει και τρίτος μήνας χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο;

Κάρπαθος - Θα περάσει και τρίτος μήνας χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο;

Είναι να απορεί κανείς με τις μεθόδους που ακολουθούν στον Δήμο Καρπάθου. Χρειάστηκαν δυο μήνες από την ενδοπαραταξιακή κρίση, που λάβωσε τον Δήμο του νησιού, για να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να υπάρξει συνεργασία και να οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση. Δυο Αντιδήμαρχοι και δυο Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Αρχηγοί των παρατάξεων, μαζί με τον Δήμαρχο Καρπάθου παλεύουν για το νησί. Ωστόσο αν και οι μέρες περνούν κανείς δε δείχνει πρόθυμος να μιλήσει καθαρά στην κοινωνία.

Γιατί δεν γίνεται Δημοτικό Συμβούλιο; Η κοινωνία θα πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει και για πιο λόγο δεν συγκαλείται το ύψιστο όργανο διοικήσεως του δήμου Καρπάθου.

Κι αν αυτό συνέβαινε με τις δυο παρατάξεις στην αντιπολίτευση είναι σίγουρο ότι θα ακούγαμε φωνές όμως τώρα δεν μιλά κανείς κι αυτό αφήνει ακόμη πιο παράξενη γεύση καθώς το επεξεργάζεται το μυαλό.

Αξίζει να επαναλάβουμε ότι υπάρχει και το κύριο τμήμα (5 ή 6 δημοτικοί σύμβουλοι στους 8) από την εκλεγμένη παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ, που περιμένουν και όπως έχουν αναφέρει σε πρόσφατο δελτίο τύπου, θα εκφράσουν τις απόψεις τους την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, ημέρα όπου θα γίνει η εκλογική διαδικασία για νέα προεδρεία Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων καθώς και μελών στις Οικονομικές Επιτροπές και Επιτροπές Ποιότητας Ζωής των Δήμων και Περιφερειών.