Τα θέματα του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα στην συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Διοικητή κ. Παν. Δουφεξή

Τα θέματα του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα στην συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Διοικητή κ. Παν. Δουφεξή

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε συνάντηση με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα του Οργανισμού στα Δωδεκάνησα.

Κυρίαρχο θέμα το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών.

Όπως επεσήμανε ο βουλευτής Δωδεκανήσου επί 14 ολόκληρα χρόνια δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη και ότι εκτός από τη Ρόδο, η Κάλυμνος και η Κάρπαθος, που από Γ.Κ.Α αναβαθμίστηκε σε αποκεντρωμένο τμήμα, λειτουργούν χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο του προσωπικού.

Η ορθολογική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΕΦΚΑ στη Ρόδο, τόνισε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης, θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή εσόδων αλλά και θα έδειχνε και το δρόμο της οριστικής επίλυσης του κτιριακού ζητήματος του Οργανισμού.

Τέλος συζητήθηκαν ζητήματα της ψηφιακής οργάνωσης του ΕΦΚΑ, καθώς επίσης την προοπτική ποιοτικής αναβάθμισης υπηρεσιών που δυσλειτουργούν και αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης κάλεσε τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Π. Δουφεξή να επισκεφθεί την Ρόδο για να σχηματίσει από κοντά πλήρη εικόνα των αναγκών.

3.2.2023

Καρπαθιακά Νέα