Κλιμάκιο των ΗΠΑ στην Κάρπαθο (24.5.2024 - Συνταξιοδοτικά και Ασφαλιστικά θέματα)

Κλιμάκιο των ΗΠΑ στην Κάρπαθο (24.5.2024 - Συνταξιοδοτικά και Ασφαλιστικά θέματα)

Embassy of the United States of merica              Federal Benefits Unit, Athens Region

May 15, 2024              

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί της Καρπάθου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., πού τώρα κατοικούν στη Κάρπαθο και στην ευρύτερη περιοχή τού νησιού. Θα σας ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί που αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration).  Επίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security Number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία της Αθήνας είναι υποχρεωτική.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, από τις 10:00πμ. έως τις 2:00 μ.μ., το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου στα Πηγάδια Καρπάθου.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε την υπεύθυνη για θέματα ΕλληνοΑμερικανών του νησιού της Καρπάθου Κα Φωτεινή Χαλκιά-Καζαμία στα τηλέφωνο  22453-60115 (Γραφείο Δημάρχου) ή 6945440830 ή στό τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης πρεσβείας στο email: https://gr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social-security/fbu-inquiry-form/

Με εκτίμηση,

Nikolaos Anastasiadis

Field/Claims Representative

16.5.2024

Καρπαθιακά Νέα