Ο Βασίλης Κολιός (Χρυσή Σκούπα) επέστρεψε και συγκινημένος μας δίνει μια υπόσχεση!

Ο Βασίλης Κολιός (Χρυσή Σκούπα) επέστρεψε και συγκινημένος μας δίνει μια υπόσχεση!

Από μακριά ξεχωρίζει με τη χαρακτηριστική σβελτάδα του. Είναι ο κ. Βασίλης Κολιός ή όπως τον έχουμε μάθει “η χρυσή σκούπα της Καρπάθου”! Μετά από έναν χρόνο επέστρεψε με σύμβαση εργασίας στον Δήμο του νησιού και αμέσως ανέλαβε καθήκοντα στους δρόμους της πρωτεύουσας! 

 

Βράδυ Σαββάτου, 15 Ιουλίου 2023, ο παραλιακός στα Πηγάδια της Καρπάθου γεμάτος κόσμο, τα ξενάκια επιστρέφουν διψασμένα για το νησί αλλά και δεκάδες τουρίστες απολαμβάνουν τη βόλτα στον πεζόδρομο,  φέτος είναι διαφορετικά δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και η βόλτα είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση.

Ο κ. Βασίλης Κολιός καθαρίζει και συμμαζεύει χωρίς να πάρει ανάσα. Κινείται γρήγορα, οι επιχειρήσεις το βλέπουν, αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τον αγώνα του. Ο Μανώλης Χιωτάκης, από το “Μαριγώ”, τον βλέπει, του στέλνει δροσερό νερό και εκείνος τον ευχαριστεί από μακριά. Δε σταματά τη δουλειά του, εμείς περπατάμε μαζί του και μαθαίνουμε τα νέα.

“Το τελευταίο διάστημα το νησί πέρασε δύσκολα, στο θέμα της καθαριότητας” μας λέει ο κ. Κολιός που όμως υπόσχεται ότι σε μια βδομάδα οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα λάμπουν! Το χρωστά στον Δήμαρχο Καρπάθου, κ. Νισύριο, που τον ευχαριστεί με την καρδιά του, όπως ευχαριστεί την προισταμένη εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Καρπάθου κα Lima Salpagarova.

Μπορεί μια “χρυσή σκούπα” να φροντίσει όλη την Κάρπαθο; Οι εργαζόμενοι του Δήμου χρεώνονται το πρόσωπο του νησιού κι όμως είναι αυτοί που στο τέλος ξεχνιούνται πιο εύκολα από όλους μας. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους εκλεγμένους και από εκείνους κάθε φορά  να περιμένουμε περισσότερα και να μένουμε με την ελπίδα.

16.7.2023

Καρπαθιακά Νέα

 

.